2016. szeptember 24., szombat

NEM SÜL LE A BŐR A POFÁTOKRÓL, AMIKOR FELVESZITEK A FIZETÉST, A KÖLTSÉGTÉRÍTÉSEKET?

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.09.23.


Márpedig ilyen ország egyáltalán nincs is. Hasonló talán, valahol, távoli banánköztársaságokban, de Európában nincs. Emberek! Hát normálisak vagyunk mi? Velünk mindent, bármit meg lehet csinálni?

Roma Sajtóközpont. Mond ez valakinek valamit? Bontsuk szét a fogalmat. Roma. Így nevezzük a cigány embereket. Én bevallom, nem kedvelem a roma szót, a cigány számomra kedvesebb, de ha ők így szeretnék, legyen roma. Nagyjából egymillió honfitársunkról van szó. Van köztük bűnöző és van humanista, dologkerülő és keményen dolgozó, jó és rossz ember. A többségük a lét peremén egyensúlyoz. Nem mindegyikük a saját hibájából.

A sajtó az a valami, amit a kormány tűzzel-vassal igyekszik kiirtani. A sajtó – a valódi sajtó, nem a lakájmédia – egy hatalmi ág. A mindenkori kormány mindenkori ellenzéke.
Ha van valami, ami nagyon fontos és aminek működnie kell, az a Roma Sajtóközpont. Ami most – talán átmenetileg – felfüggeszti a tevékenységét. Rohadtul nem azért, mert már minden nagyszerű és nincs miről írjanak-beszéljenek, hanem azért, mert egy büdös vasat nem szán rá a Farkas Flóriánt foggal-körömmel védő korrupt, képmutató kormány.

A Roma Sajtóközpont évi – ÉVI, b*meg – 15 millió forintból működött. Nem milliárd, nem heti, havi, napi. Évente mindössze 15 rohadt millió kellene ahhoz, hogy tovább dolgozhassanak, hogy ne némuljon el a cigány emberek hangja. Rohadt 15 millió forint.
Merem állítani, hogy az élősködőink – élen Balog Zoltán képmutatóval – riói bohóckodása több éven át fedezte volna az RS működését. De figyelj, honfitársam! Figyelj, keményen átvert, megalázott, kirabolt, béketűrő kisember!

Az Orbán-kormány a kvótanépszavazás gyűlöletkampányára tudod mennyit költött? A te pénzedből, az én pénzemből, a romák pénzéből, a rokkantak, nincstelenek, kórházi dolgozók, könyvtárosok pénzéből. TÖBB, MINT 10 MILLIÁRD FORINTOT!

Andy Vajnától Liszkay Gáborig, Habony Árpádtól Csetényi Csabáig gennyesre keresték magukat a jó elvtársak. A lakájmédia fossá kereste magát a reklámkampányon.
  • origo.hu: 132,7 millió forint
  • 888.hu és lokal.hu: 132,5 millió
  • magyaridok.hu, pestisracok.hu, mandiner.hu: 40,2 millió forint
  • nyomtatott Magyar Idők: 126,5 millió forint
  • nyomtatott Lokál: 93,3 millió forint
  • Blikk: 39,6 millió forint
  • TV2-csoport: 1,655 milliárd forint
  • Közszolgálati csatornák: 290,4 millió forint
  • Kossuth + Petőfi: 227,8 millió
Ezek csak kiragadott példák, kilométer hosszú a lista. 10 milliárd forintnyi hosszú a lista...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.