2016. szeptember 28., szerda

NEMZETI HAGYOMÁNY - AKINEK MÁS A VÉLEMÉNYE, AZ TÜNJÖN EL MAGYARORSZÁGRÓL!

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Christopher Adam
2016.09.27.


Konczer Erik, Komárom-Esztergom megyei közgyűlés tagja bejelentette: ha érvényes lesz a vasárnapi kvótaellenes népszavazás, akkor nem kívánja Magyarországon folytatni életét. Pontosabban ezt írja Konczer blog bejegyzésében, mely a konzervatív Mandiner című honlapon is megjelent:

„Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a »minden ember egyenlő« elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a legjobban elborzaszt, az az, hogy ez a gyűlölet később könnyedén átirányítható lesz másra: jöhetnek a zsidók, cigányok, melegek, »komcsik«»libsik«, keresztények…Orbán új fajvédő mozgalma könnyedén teheti ezt, hiszen hívei körében keresztényebb a pápánál, népszerűbb Jézus Krisztusnál. Az a szentírás, amit ő mond – akkor is, ha hetente egymásnak ellentmondó dolgokat prédikál.
És emberei, szavazói a más véleményt árulásnak tekintik, és ugyanolyan hévvel fogják támadni, mint a plakáttépő taxis. Egy erőszakos, buta ország leszünk.”...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.