2016. szeptember 23., péntek

ORBÁN VIKTOR A MULTIKULTURÁLIS MAGYARORSZÁGÉRT

KANADAI MAGYAR HÍRLAP
Szerző: Christopher Adam
2016.09.22.


Az Orbán kormány Afrikában árulja a magyarságot. Eddig 18 ezer jómódú bevándorló szerzett magyar letelepedési engedélyt. Most pedig azt ígéri a magyar fél a New African című lapban lehozott kétoldalas hírdetésében: négy hét alatt – gyorsított eljárásban – a közepes jövedelmű és jómódú afrikaiak kezében lehet a magyar letelepedési engedély. Amennyiben 300 ezer dolláros kötvényt vásárolnak, az új bevándorló Magyarországra hozhatja élettársát, gyermekeit, de még a szüleit is.

„Szerezzen állandó lakóhelyet önnek és családjának az Európai Unióban”–csábítja az Orbán kormány a potenciális afrikai bevándorlókat az angol nyelvű hirdetésben és még bedobják: ha van magyar letelepedési engedély, bónuszként vízum nélkül bárhová utazhat az Európai Unión belül.

De most hirtelen miért jön olyan jól a multikulturalizmus és az Európai Unió az Orbán kormánynak és a körülötte lévő embereknek?

Például azért, mert Garamvölgyi Balázs bahreini konzul - aki a kétoldalas afrikai hirdetésen is szerepel – nem csak a magyar állam érdekeit tartja szem előtt amikor külföldi befektetőket és jómódú bevándorlókat telepít Magyarországra, hanem saját magánvállalkozása is kimondottan jól jár az üzletből. Ugyanis  Garamvölgyi jegyezte be személyesen a European Bond Program domain nevét, továbbá e program egy Arton Capital Hungary nevű céghez köthető, amely média jelentések szerint Rogán Antal fideszes politikus érdekeltsége. Az Arton Capital Hungary legfontosabb szolgáltatása a külföldiek által vásárolható letelepedési kötvények bonyolítása...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.