2016. október 1., szombat

ORBÁNNAK IGAZA VAN: VAN TÉTJE A SZAVAZÁSNAK

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Szárnyathy Béla
2016.09.30.


Most hogy Orbán Viktor is végignyilatkozta az összes lakáj- és szennymédiát, amelyet az utóbbi években megvásároltak a cimborái, már az önnön inváziójukól sokkot kapott poloskák is tudják, van tétje a vasárnapi rendezvénynek. Persze nem az, hogy akkor gyönnek-e a migráncsok vagy se, mert ha gyönniük kell, akkor Viktor azt úgy sem fogja tudni megakadályozni, ha keresztbe fekszik az összes határátkelőn egyszerre.

Minden kampányra azt szoktuk mondani, hogy na ez most már tökre más, mint a korábbiak, s természetesen ezt a fantasztikusan fantáziadús mondatot most is elő lehet rántani. Mert hát ugye, rögtön itt vannak a kutyák, akiket itt a Mentálison azonnal bejuttatnánk a Parlamentbe valamilyen Savanyújóska helyére. De van más is, ami eddig nem volt jellemző, vagy legalábbis nem ennyire nyíltan. Mert ugye bárki hazudohzat és uszíthat, ha ezt otthon, a négy fal között teszi, de most már nem csak ott teszik.

Soha ennyire alávalóan undorító kommunikációval nem találkoztam még, mint ami a migráncsos népszavaszásnál tapasztalható volt. Az már szinte pehelyhihi, hogy a tutttta? plakátokon szimpla hazugságok voltak, mert hát ugyanezt a Brexites demagóg angolok is megcsinálták, csak ők a hepaj végén beismerték, hogy nem bontották ki az igazság minden részletét.

A kutyák plakátják a babahajú belvárosi polginéni a közmunkásokkal szedette le, és még annyira ostoba is az a nő, hogy ezt el is ismerte. A Nemezti Választási Bizottság egyik tagjának véleménye szerint bizonyos hangok eltüntetése teljesen rendben van, ha az a hang túlságosan, bocs szélsőségesen liberális nézetet képvisel. Más szerint meg nem lehet röhögtetéssel kampányolni. Kocsis Máté szerint viszont tök rendben van, ha kormánytisztviselők munkaidőben a Fidesz által osztogatott itiner alapján és Fidesz által osztogatott telefonon buzdítják a lakosságot a nem szavazatra. Mindeközben pedig anyámhoz este kilenckor csenget be két spinkó, hogy ők csak érdeklődnek, elmegy-e szavazni. Szerencsére anyám hithű Fidesz-gyűlölő, úgyhogy rájuk csapta az ajtót, mondván kurvára semmi közük nincs hozzá...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.