2016. szeptember 8., csütörtök

PUK(L)IZÁSOK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.09.08.


Nem. Pukli nem kollaboráns, nem is Orbánfan. Hanem pont az, aki volt, pont azt mondja, amit mondott, és pont azt teszi, amit ígért, hogy tenni fog. Nem kéne ellehetetleníteni.

Pukli nem ígért Rezsimkergetést. Ellenben utcára vitt többtízezer embert, olyan követelésekkel, amiket a Diktátor nyilvánvalóan nem teljesíthet, mert ha megteszi, minden más ágazat is belázad, látva a tanarak sikerességét. Pukli tevékenysége tehát rendszerellenes, az is volt, az is lesz. A jövő generációit nevelő tanárok az ország legbefolyásosabb csoportja: ha Őket sikerül BÁRKINEK meggyőzni arról, hogy az Orbán Rezsim nemcsak úgy általában, hanem konkrét szakpolitikában is - mint az oktatás ügye - vezetésképtelen, akkor hatalmas léket kap a Felcsúti Kalózhajó. Csakhát ilyesmihez IDŐ kell. Az amúgy inkább Orbánpárti tanarak szemét felnyitni: hatalmas vállalás. De nem lehetetlen, sok szembesítéssel, türelemmel, kitartással eredményes lehet. És Pukli pont ezt teszi, nem csoda, ha Orbánék közellenségként kezelik.

Szóval, mégegyszer: Pukli pont UGYANAZT mondja ma, mint amit tegnap, meg tegnapelőtt. NEM kíván politikai oldalak között lavírozni, nem kíván gesztenyét kikaparni önmagukban Rezsiműzésre alkalmatlan politikai erőknek. NEM.

Párt-, és oldalsemlegesen reformálni kívánja az oktatásügyet, és ha az máshiogy nem megy, mint az egész politikai rendszer megváltoztatásával, akkor meg úgy. Mindenkitől azt lehet számonkérni, amit ígér. Mikor és hol ígérte Pukli, hogy elkergeti Orbánt? Mikor és hol ígérte Pukli, hogy a magukat baloldali ellenzéknek nevező parlamenti erőket támogatná? SEHOL és SEMIKOR. Sőt. Szép dolog, ha valakik beleálmodják saját vágyaikat mások tevékenységébe, de attól az még csak álom marad. Tessenek tömegeket utcára vinni Rezsimbuktatni, nem az EZT NEM ÍGÉRŐ Puklira rálőcsölni ezt a feladatot...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.