2016. szeptember 26., hétfő

SEGÍTSÉGKÉRÉS - LOVAGKERESZT LICIT A TOLDI TANODA FENNMARADÁSÁÉRT

TOLDI TANODA BLOG 
Szerző: L. Ritók Nóra
2016.09.26.


Kedves követőim, ismerőseim, támogatóink!

Pár hete, hogy itt az oldalamon megírtam, én is csatlakoztam azokhoz, akik Bayer Zsolt kitüntetése miatt visszaadják a lovagkeresztjüket.



Akkor levelet írtam erről Áder János köztársasági elnök úrnak, jelezve azt is, hogy magát a kitüntetést aukcióra szeretném majd bocsátani, valami alapjogi célra. Nos, azóta kerestem a megfelelő pillanatot. Nem az Igazgyöngyre akartam fordítani, hanem valami globálisabb célra. Most azonban az élet mégis úgy hozta, hogy ezt kell tennem.

Mivel sok más működő tanodához hasonlóan a mi pályázatunkat is elutasította az EMMI, a tanoda fenntartásához kell, hogy gyűjtsek. Az öt éve működő Toldi Tanodához, ahol eredményesen, innovatív módszerekkel, önkéntes egyetemistákkal és négy munkaviszonyban alkalmazott fejlesztő pedagógussal dolgozunk. Módszereiket sokfelé veszik át tanodák, civil szervezetek. A tanodáról írt
http://ped2.hu/ blogot itt is rendszeresen megosztom. Az a rendszer, amit kidolgoztak, az alapítvány stratégiájába épülve sikeresen veszi fel a harcot az esélytelenség ellen.

Keresnem kell az államon kívül pályázati lehetőséget a továbbműködésre. De addig is időt kell nyernem. Ezért úgy döntöttem, az Igazgyöngy Toldi Tanodájának fenntartására szervezem meg a lovagkeresztem online árverését.

Nem a hagyományos értelemben vett licit lesz, hanem un. lovagjegyeket készítek, melyek emléklapjai lesznek az egész gyűjtésnek, és amit névre szólóan elküldök mindenkinek, aki bármilyen kis összeggel támogatja a tanodánkat. Aki pedig a legtöbbet ajánlja fel, az megkapja majd az eredeti Lovagkeresztet.

Megköszönöm azt is, ha megosztásokkal segítetek abban, hogy minél több emberhez eljusson.

A számlaszám, ahová a felajánlásokat várjuk:
11738046-20048343 (OTP)
IBAN: HU63 1173 8046 2004 8343 0000 0000
BIC,/SWIFT kód: OTPVHUHB
A megjegyzésbe oda kellene írni: lovagkereszt

Naponta jelzem majd itt, a facebookon, hogy áll a gyűjtés-árverés. A gyűjtést egy hónapra tervezem. És még egy: kérek mindenkit, hogy vagy itt, privát üzenetben, vagy az email címemen (
l.ritoknora@gmail.com)írja meg a postacímét, hogy a lovagjegyet köszönetünk jeléül eljuttathassuk.

Megköszönöm mindenkinek, aki mellénk áll. Újabb területet kell átvennünk az államtól, támogatás nélkül. De talán Önökkel, Veletek ez is sikerül.


A TOLDI TANODA HONLAPJA ITT TALÁLHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.