2016. szeptember 22., csütörtök

ÚJABB MUTYIK A LÁTHATÁRON - A FIDESZ ÚGY SZÓRJA A KÖZPÉNZT, MINTHA NEM LENNE HOLNAP

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: Caius Scaevola
2016.09.22.
 
 
Alig telt el a nyár, máris esnek ki a legújabb csontvázak a szekrényből a Fidesz költekezéseiről. Többek között kiderült, hogy már azelőtt elégették a gyűlöletkampányra szánt 3,1 milliárdot Rogán haverjának cégeinél, hogy az törvényesen megengedett lett volna. Sebaj, hiszen oktatásra és egészségügyre gyűlöletkampányra mindig van pénz, Orbánék meg is dobták a büdzsét még 800 millióval.
 
 
A menekültellenes kampány felpörgésével párhuzamosan jubileumot is ünnepelt az Orbán-kormány, mégpedig a tízezredik gazdag migráns betelepítésének jubileumát. Családokkal együtt ugyanis ennyien vásároltak eddig letelepedési államkötvényt, amivel persze mindenki jól jár Orbánék környezetében, csak a magyar állam nem. Közben pedig már csaknem tízszer annyi bevándorló jött miattuk, mint amennyi miatt az egész népszavazást tartják. 
 
De Matolcsy sem tétlenkedett az elmúlt időszakban: mostanra nem csak rokonaival szórta tele az MNB-s alapítványokat, de új barátnőre cserélte le feleségét is. Az új státusszal pedig felelősség is jár a volt fitneszoktató barátnőnek: Matolcsy jegybankjában ugyanis az asszisztensi munkáért 1,7 millió forintot osztanak, de persze csak akkor, ha mellette a szabadidejének egy részét is „beáldozza” az illető.
 
Csaknem 4 milliárd közpénzt égettek el a gyűlöletkampányra - persze baráti cégekkel
Bár a médiatörvény és a választási eljárási törvény értelmében  is tilos politikai reklámot közzétenni kampányidőszakon kívül, főleg az olimpia alatt tapasztalhattuk, hogy mennyire felpörgött a kormányzati propaganda. Nem csoda hát, hogy a kvótakampányra félretett, valójában csak augusztus végétől költhető 3,1 milliárdnyi közpénzt már augusztus 10-re eltapsolta Rogán Antal és propagandacsapata...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.