2016. szeptember 26., hétfő

VALAMI ROBBANT A TERÉZ KÖRÚTON...

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Föld S. Péter
2016.09.25.


Hozzánk éjjel 3 után néhány perccel csöngetett be egy civil ruhás rendőr. Azt kérdezte, hogy az elmúlt napokban észleltünk–e valami különöset. A szombat este fél 11 körül bekövetkezett robbanás kapcsán kérdezte mindezt. Néhány száz méterre lakunk a helyszíntől, naná, hogy hallottuk. A környéken mindenki hallotta, az emberek az ablakokból kihajolva, az erkélyeken állva próbálták megtudni, hogy mi történhetett.

Benne volt a levegőben, várható volt, hogy a népszavazás előtti napokban történni fog valami. Simicskó miniszter meg is ígérte a magyar embereknek, amikor azt nyilatkozta néhány nappal ezelőtt, hogy egy terrortámadás sem elképzelhetetlen.

Dübörög a félelemipar Magyarországon, emelték a tétet a fiúk, innen már nincs visszaút.

Győzelem, vagy halál.

Október másodikán minden eldől.

Még van egy hét, bármi megtörténhet. Még az is, hogy migránsgyerekek potyognak az égből.

Támadhat a terror. Nyilván arra is volt terv, hogy mi lesz, ha a népszavazás előtt rosszul alakulnak a számok. Ha úgy néz ki, hogy a kampányra pazarolt milliárdok ellenére nem mennek el elegen szavazni.

Ne nagy terrorra gondoljunk, csupán kicsi, az ország méreteinek megfelelő robbanásra. Éppen csak akkorára, amitől megijednek a magyar emberek. Olyan helyzetre, amikor a kormány a helyén lesz, és közli velünk, hogy na ugye! Mindenképpen érvényes népszavazás kell, különben összedől a világ. De, legalábbis Magyarországon, biztosan nagy égzengés lesz. A Fidesz fővárosából, a miniszterelnök felcsúti házából jön majd a zenebona. Kiabálás lesz, asztalcsapkodás és anyázás. Fejek fognak hullani, korábban biztosnak látszó egzisztenciák enyésznek el a semmibe.
Győzni kell, és ezért semmi sem drága...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.