2016. szeptember 12., hétfő

VALÓBAN CSALÁDBARÁT A KORMÁNY, HA ORBÁN, TIBORCZ VAGY MATOLCSY CSALÁDJÁRL VAN SZÓ

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.09.11.


Az elmúlt napokban kiderült információk alapján új szintre lépett a családbarát kormány intézkedési csomagja. Kiderült, jól jár Orbán családja, Orbán feleségének családja, Orbán lányának és vejének családja, de Matolcsy családja se maradt ki a szórásból. Valahogy mindeközben a miniszterelnökhöz nem köthető családok már nem érezhetik a családbarát kormány hihetetlen támogatását.

Különböző cikkek szólnak arról, hogy Orbán veje, Tiborcz István milyen jól keres a letelepedési kötvényeken; azon a bizniszen, ahol az állam eddig 6 milliárdos veszteséggel ad el államkötvényeket magyar állampolgárságért cserébe úgy, hogy a közvetítő cégek (amelyeknél rendre felbukkannak Tiborcz rokonai, ismerősei, vagy Rogán és Habony üzletfelei, de még Mesterházy Attila volt MSZP elnök is) 100 milliárd forint tiszta profitra tettek szert.

Mindeközben a Külügyminisztérium cége, az óriási veszteségeket termelő Magyar Nemzeti Kereskedőház, amely úgy termel milliárdos veszteségeket, hogy a célként kitűzött magyar exportot sem sikerül növelni, átvállalta egy magáncég 3,2 milliárdos adósságát. Ezért cserébe a cég kukoricakonzerveket adott zálogba milliós tételben. Az ügy furcsának tűnik, de csak addig, ameddig ki nem derül, a cég mögött Lévai Anikó, Orbán Viktor feleségének rokonai vannak. Legalább a kukoricakonzervet kioszthatták volna szegény magyar családoknak.

De ott van Matolcsy György is, aki egy jógaoktató miatt elhagyta a feleségét. A jógaoktató pedig a Magyar Nemzeti Banktól két állás után nettó 1,7 milliós fizetést kap, plusz költségtérítést. De anyukája se szomorkodhat, akinek cége milliós szerződéseket kötött az MNB alapítványaival, de a lány testvérei is jól jártak, ők milliókat jövedelmező trafikkoncessziókat kaptak...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.