2016. október 13., csütörtök

A FIDESZES DROIDOK ORSZÁGGYŰLÉSE

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.10.12.


Még mindig tart az értelmiségi lamentálás, ha valaki felveti, hogy Magyarországon diktatúra van-e. Szerintem nem kérdés, de a hazugságon kapott Rogán luxus helikopterezése utáni fideszes képviselői megszólalások minősítik leginkább azt az emberi, erkölcsi és politikai posványt, amelyből Orbánék rendszert csináltak

Nézze meg mindenki ezeket a megszólalásokat és a hozzájuk társuló nonverbális kommunikációt, mert mindent elmondanak Orbán rendszeréről és annak erkölcstelenségéről.
 
A korábban luxusbaloldalazó fideszesek szerint egy luxusfideszes rongyrázása magánügy. Kósa Lajosnak 2014-ben belefért, hogy Dubajból Új-Zélandra repüljön egy Rolling Stones koncertre a titkárnőjével és Halász János kollégájával, Kósa ennek megfelelően megengedő Rogánnal, mert szerinte a magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra. Halász pedig válaszra sem méltatta az őt kérdező újságírót.
 
Czunyiné Bertalan Judit, a pedagógusok néhai réme, már egy kicsit óvatosabb volt, ő azzal próbált elszaladni a kérdés elől, hogy nem szokott híreket kommentálni, az a sajtó dolga, majd egy újabb újságírói próbálkozást azzal zárt le, hogy nem gondol erről semmit.
 
A békési fideszes kiskirály Simonka György szerint pedig nem őt kellene megkérdezni, hogy mit gondol elvtársa életviteléről, hanem az érintettet, Rogánt. Nyitrai Zsolt hasonló tereléstechnikát választott. Turi-Kovács Béla szintén, és azt is elárulta, hogy ő nem helikopter-szakértő.
 
Az örökké gondterhelten lekezelő Harrach Péter szerint pedig nem is komoly kérdés Rogán helikopterezését firtatni...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.