2016. október 26., szerda

A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA MEGVÁSÁRLÁSÁRÓL

ÖRÜLÜNK, VINCENT? B LOG
Szerző: jotunder
2016.10.25.


Az MTI közleménye szerint az "egyes takarmányrépák hasznosításáról szóló 2016.évi DXXI. törvény" zárórendelkezéseiben szerepel egy paragrafus mely szerint a magyar tudomány hagyományait és tekintélyét megőrzendő az állam gondoskodik arról, hogy egy rangos nagybefektető irányíthassa a jelentős múlttal bíró intézményt.

A 888.hu közölte, hogy az MTA rendkívüli közgyűlésén a jelenlevők egységesen és ütemes tapssal kísérve arra szavaztak, hogy az Akadémiát a Wecando Wha Teverwewant nevű indonéz-uruguayi tulajdonú off-off-shore cég vásárolja meg. Mivel holnapra valóban összehívta a rendkívüli közgyűlést Schmidt Mária akadémiai elnök, vélelmezhetjük, hogy a hír jelentős valóságtartalommal bír, különös tekintettel arra a tényre, hogy a 888.hu mindezt G.Fodor Gábor bookmarks-ai között hozta le, közvetlenül a Spanking Mature Midgets mellett.

Egyes sajtópletykák szerint a WWT mögött Mészáros Lőrinc áll. Jogi képviselőnk javaslatára mi csak azt mondhatjuk, hogy a WWT mintha közvetlenül Mészáros Lőrinc előtt helyezkedne el. Elterjedt, hogy a Wass Albert téri központi épületben Orbán Ráhel nyit japán éttermet, de ő ezt cáfolta, szerinte inkább fúziósnak kellene nevezni a konyhájukat...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.