2016. október 7., péntek

A MINISZTERELNÖK VÉGÜL LEBUKOTT

MAGYAR NARANCS
- HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.10.06.


Orbán a metróban, Matolcsy a luxuslakásban, az olimpiai népszavazás ügye a Kúria előtt, Oszter a Story magazinban, a mieink a svájciak ellen, a tél már az előszobában – különös hírek a nemzeti gyásznapon.

Napi Orbán

Orbán Viktor, a nemzet demiurgosza ma terrorelhárítási gyakorlatot tisztelt meg jelenlétével (ahol egyébként miniszterei, Pintér Sándor és Simicskó István valamint Tarlós főpolgármester oldalán parádézott). A budapesti metró Puskás Stadion megállójában zajlott elhárítási bemutató során a TEK V4 országok kommandósai is részt vettek. A gyakorlat után Orbán megosztotta gondolatait a résztvevőkkel s az ország népével: ezek szerint a terroristák elszánt emberek, ezért a kormánynak is legalább ilyen elszántnak és keménynek kell lennie. Mi sem most jöttünk le a falvédőről, fogalmazott miniszterelnökünk.

Szavait, bár talán nem éppen neki tetsző értelemben, megerősíti a Társaság a Szabadságjogokért mai közleménye, melyből kiderül:  a TASZ kiperelte a bizonyítékot arról, hogy hivatalosan Orbán Viktor rendelte el a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnál (Kehi) a norvég alapos civilek soron kívüli ellenőrzését...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.