2016. október 9., vasárnap

A NÉPSZABADSÁG - IMMÁR KURVÁRA NEM JELKÉPESEN , HANEM KIS KEZDŐBETŰVEL ÉS KÜLÖN IS - ELBUKOTT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.10.08.


Példátlan. Ilyen még soha nem volt. Újabb szintet lépett a kormány. Ez most fordult elő először Magyarországon.

Hát a jó büdös francot most először. Emlékszik valaki a Kurír című lapra? Az első Orbán-kormány egyik napról a másikra taposta el. Origó? VS.hu? Soroljam tovább?

De mondhatok mást is. A munka törvénykönyvének átírása. A sztrájkjog szűkítése, lényegében betiltása. A bírák kényszernyugdíjazása. Az iskolai autonómia megszüntetése. Az önkormányzatok önrendelkezésének elvétele. A sajtótörvény átírása, ezzel párhuzamosan a média szabadságának jelentős korlátozása. A közérdekű adatokhoz való hozzáférés majdnem tökéletes ellehetetlenítése. Visszamenőleges törvénykezés. Az Alkotmány megszüntetése.

Folytatódott a média megszállása is és nem most kezdődött. Andy Vajnától kezdve az összes neves és névtelen stróman csorgó nyállal, lihegve ugrott Orbán parancsára.

Az Orbán nevű ember egyik első húzása volt a reklámpiac teljes letarolása. Évek óta haldoklik az ellenzéki média és nem azért, mert az állami támogatásra ácsingóznak. Azért, mert így lehet veszteségessé tenni a lapokat, weboldalakat. Aztán bedönteni, vagy felvásárolni. Senkinek egy percnyi kétsége se legyen, ez még nem a vége. Sorra kerül mindenki. Most az Átlátszó és a 444.hu következik. Németh Szilárd fenyegetőzése nem volt alaptalan. Orbán rászabadítja a titkosszolgálatot és a teljes államapparátust a sajtóra. És minden az ő kezükben van, a legfőbb ügyésztől a rendőrségen át az adóhatóságig. Szó szerint a kezükben.

Most itt tartunk. A Népszabadság – immár kurvára nem jelképesen, hanem kis kezdőbetűvel és külön is – elbukott. Ezt egészen nyugodtan vegye mindenki magára. Mert az ő szabadsága is elbukott. Lépésenként. A fideszeseké is.

Hiába dörzsöli a markát a közpénzből médiakurvának állt seggnyalók hada. Bármit kommunikálnak, legbelül ők is tudják, hogy naponta térdelnek a gazda elé és teszik a dolgukat, kényeztetik a kenyéradójukat. Leírhatják a hazugságokat, a Népszabadság kiadójának veszteségeit, ez nem erről szól. Ők is tudják, mi is tudjuk. Ők – közpénzből – mondják, amit kiadtak nekik és nevelik a maguk kis férgeit...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.