2016. október 13., csütörtök

AZ INTERNET NEM FELEJT: A NAP, AMIKOR ORBÁNÉK SOK KISLÁNYT MEGHÁGTAK

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2016.10.13.


Gogolák elvtársnő: hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának” mondanánk erre, de nem tesszük. Az Orbánnal gajdoló csókosok ugyanis nyilván nem öncélúan, hanem utódnemzés céljából hágták meg a fehérnépeket. Másra gondolni sem merünk.

Ezt írtam akkor erről:

Föld S. Péter

Nótázik a miniszterelnök. Melocco Miklós etyeki Isten, áldd meg a magyart című szobrának átadásán jött rá a megvidámodás.

Jókedvvel, bőséggel.
Van mire jókedvűnek lenni.
Szárba szökkent a tündérmese, soha nem volt még ilyen erős a magyar. A traktorosok mélyebben szántanak, mint az elmúlt nyolc évben, a közszolgálati televízióban a Nobel-díjas Kertész Imre magyar származású író, szeptemberben 6,6 százalék volt az infláció, magasabb, mint bárhol Európában, az Azerbajdzsánban épülő magyar balta-összeszerelő kombinát előkészületei időarányosan jól állnak.
És ismét vonul a Békemenet, megint nem leszünk gyarmat.
Megjöttek a fehérvári huszárok. Így szólna autentikusan a nóta, ám a miniszterelnök jó kedve határtalan, nem molyol az apró részletekkel, az ő elővezetésében mindez így hangzik: elmentek a fehérvári huszárok.
Nem egyedül énekel a miniszterelnök, kis csoport adja alá az umcát. Nyakkendős urak veszik körül, van, aki poharat emelget közben, talán éppen házilag főzött, finánc nem látta pálinkát. Prímás is volt kéznél, nyilván ezerszer játszotta már az idézett nótát, az sem kizárt, hogy ismeri a szöveget.
Persze, hogy nem szól a hibáért, régi vendéglátós alapvetés: a vendégnek mindig igaza van.
Nála van a pénz, ő fizeti a zenét.
A korábbi fideszes nagygyűléseken vágóképeként gyakorta feltűnő Nemcsák Károly is együtt mulat a miniszterelnökkel. Ismerjük őt régről, annak idején Vágási Feriként a Szomszédokban még a magán-nyugdíjpénztárak hasznosságáról győzködte nyomdász kollégáit. Hogy mennyire jó ez a lehetőség, biztonságos és kifizetődő. És, hogy ő is azonnal, ahogy csak teheti, rögvest.
Évekkel később csöppet sem zavarta, amikor a magas vendég és társai megvédték a magyar lakosságot a saját pénzüktől.
Szerep volt a Vágási Feri nyomdász, tudjuk mi azt jól.
És ez a mostani mulatós? Ez is csak egy szerep?
Persze, igaza van Vágási-Nemcsáknak: miért kellene ellentmondani a Gazdának?
Aki, amúgy nem rossz ember: akit szeret, busásan megjutalmazza.
Érdemes hát szeretetre méltónak mutatkozni...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.