2016. október 3., hétfő

CSAK EGY RENDŐRLÁNY

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.10.02.


Még el sem ült a műnépszavazási csata füstje, máris megy a melldöngetés: kinek is köszönhető Orbán veresége. Megmondom: egy rendőrlánynak.

Neki meg kellett volna halnia. Az ország történelmének legszemetebb Rezsimje legocsmányabb kampányában záróakkordként rendőrhalált tervezett. Fekete gyászkeretes fotót mutogatva a kampány utolsó hetében, a szavazás napján egész napos élő közvetítés a Kerepesi Temetőből. Meglett volna az érvényesség, és most Orbán nem makogva próbálná győzelemmé változtatni nyilvánvaló kudarcát, hanem a szokásos farkasvigyorával triumfálna. Csakhát az, akinek a képe gyászkerettel mozgósította volna az országot, akinek a temetése lett volna a szavazás napjának egésznapos kampányműsora, nem tette meg ezt a szívességet a Diktátornak.

A Rendőrlány, akinek a halála lett volna a kampányrobbanás, él. Nem volt hajlandó kétdimenzióba átmenni, maradt a háromban, élve, és bár nem egészségesen, de majd az is eljön, van életereje, az már kiderült. És kollégái remélem őrzik, mint a szemük fényét. Nekünk, demokratáknak, akik sokan sokat tettünk azért, hogy Orbán végre kudarcot valljon, pedig csak egy dolgunk van: megköszönni Neki ezt. Nem most van az ideje a kisszerű politika haszonszerzésnek, persze nem meglepő az azonnali beindulása, akik csinálják, ilyenek voltak, ilyenek is maradnak. Nem győztük le Orbánt. De megkapta az első pofont. A Török Birodalmat nem győzték le Egernél Dobóék, de terjeszkedését megállították. Ma EZ történt a Felcsúti Maffiával. Remélem, nemsokára pedig az történik, hogy a Rendőrlány, akinek ezt köszönhetjük, épen és egészségesen hazatér.

Köszönjük Neked...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.