2016. október 20., csütörtök

EZEK JÓL MEGSZAVAZTATTAK BENNÜNKET

GÉPNARANCS BLOG
Szerző: Adorján György
2016.10.20.


Persze már azt, aki szót fogadott nekik és elment. A haza valóban veszélyben van. De nem a menekültek, hanem az állandó nemzetbiztonsági kockázatot jelentő illiberális államépítők miatt. Kis János filozófust egyébként is többre tartom, mint akár a birkózó szövetség elnökét, vagy a cívisvárosi volt előembert, aki egyre ritkábban tud kimondani egy épkézláb mondatot. Jobban becsülöm a két szociológus írását is (Kozák Márton és Magyar Bálint), mint bármelyik fineszes, habonyizált gondolkodó akármiről szóló mondanivalóját.

Az október másodiki érvénytelen népszavazás kérdésfeltevése helyett, akár azt is kérdezhette volna a felcsúti kisvasutas, hogy akarja-e, hogy bárki megerőszakolja női hozzátartozóját, anyját, testvérét, gyermekét, feleségét, barátját, vagy ismerősét. Ki az a vadbarom, aki erre azt válaszolná, hogy igen. Hasonló szándékú volt anno a háromszáz forintos vizitdíj kérdése is. A magyarok tudatlansága, előítéletessége és tájékozatlansága határtalan. Aki pedig politikáját, abból eredő hatalmát erre alapozza, annak Isten irgalmazzon e cselekedetéért. Márpedig a tapasztalat azt mutatja, hogy ez a mostani jobboldali populista rendszer nem épül másra, csak erre.

A menekültügy napirenden tartása is ezen alapul. Eunuch legyek egy arab sejk válogatott gyönyörűségeinek klubjában, ha nagyobb veszélyt jelent a szervezett terrorizmus részéről a menekültáradat ideirányuló hulláma, mint a letelepedési kötvénnyel hazánkba utazóké. Hangsúlyozom, a szervezett terrorizmusról beszélek, és nem a magányos, hibbant kamikázékról, akiknek tettét aztán propaganda célzattal magára vállalja bármely ismert terrorszervezet. Tisztában van ezzel a volt liberális világszövetség hajdani alelnöke is, a pávatáncos kormányfő ugyanúgy, mint – jelenlegi tanácsadói által jelzetten – azzal, hogy a hazai választópolgárok szellemi felkészültsége milyen szintű. Ordenáré módon ki is használja ezt...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.