2016. október 25., kedd

FELHÍVÁS A FIDESZRE SZAVAZÓKHOZ

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.10.25.


Minek kell még történnie, hogy felismerjétek: Orbán Viktor nem igazságos Mátyás, nem Szent István reinkarnációja, nem bölcs nemzetmentő.

Fideszes rokonok, fideszes kollégák, Fidesz-hívő volt osztálytársak, kedves fideszes szomszédok, fideszes ivócimborák!

Mi a bánatos francnak kell még megtörténnie ebben az országban, hogy végre megvilágosodjatok? Minek kell még kiderülni a Fidesz vezetőiről és lakájairól, hogy a fejetekhez kapjatok, felébredjetek mély álmotokból és tudomásul vegyétek végre: rossz lóra tettetek. Mi kell még, hogy beismerjétek, át vagytok verve. Meg vagytok csalva, ki vagytok forgatva mindenből, legfőképpen az önbecsülésetekből. Mikor döbbentek rá, hogy Orbán Viktor elvette a hiteteket, a nektek ígért tiszta és erkölcsös ország helyett egy minden eddiginél korruptabb és embertelenebb, tolvaj rezsimet ültetett a nyakatokra, és a mi nyakunkra is, mégpedig a nevetekben és minden nap rútul visszaél a bizalmatokkal és a naiv hűségetekkel.

Minek kell még történnie, hogy beismerjétek: félrevezettek benneteket? Orbán Viktor nem igazságos Mátyás, nem Szent István reinkarnációja, nem bölcs nemzetmentő, hanem egy megzakkant elméjű, gátlástalan harácsoló, mániákus szédelgő, aki mindent kész feláldozni a hatalom oltárán, mindenkit kész eltiporni, aki nemtelen vágyai teljesülésében csak egy kicsit is hátráltatja. Mikor ismeritek be, hogy a mellette állók nem a haza bölcsei, nem tisztakezű és tiszta szívű, nemzeti gondolkodású honfitársaitok és elvtársaitok, hanem haszonlesű, karrierista bűnözők, tolvajok, politikai kalandorok, nemzetveszejtő latrok.

Talán még nem késő. Talán még el lehet intézni házon belül mindent. Talán valóban ti álltok Orbán Viktor mögött. Talán tényleg ti, Fideszre szavazók tartjátok hatalmon és nem a lopott pénz, az egy nap alatt hozott fals törvények, a meggyalázott hitvesi ágyban nemzett alaptörvény, a megfélemlített káderek. Nem a közpénzen megvásárolt magyar nagytőke szervilizmusa, a magyar értelmiség impotenciája, a magyar dolgozók nemtörődömsége és fásultsága, nem a TEK, nem Polt Péter Orbán Viktor hatalmának alapja, hanem mégiscsak ti, a Fideszre szavazók...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.