2016. október 23., vasárnap

FÉSZBUKORSZÁG HÜLYE NÉPE ÉS A KOMMANDÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.10.22.


...Az a nagy büdös helyzet, hogy Fészbukország kíváncsi népe fizeti ezt az egész cécót. Ők fizetik a kis páncélozott autót (az összeset) és a többi harminc járművet, amivel sikerült felvonulni. Fészbukország népe fizeti továbbá a tokától-bokáig marconába öltözött erős fiúk bérét, tébéjét, a benzint az autókba, a maszkot, valamint az alsógatyájukat is.

Ez idáig teljesen rendben is van, mert Fészbukország népének az a dolga, hogy ezt fizesse, erős fiúknak az a dolguk, hogy végezzék a feladatukat. Tehát véletlenül sem az a dolguk, hogy eltévedjenek, a szomszéd ajtaját rúgják be, tökön lőjék egymást és ráhozzák a frászt egy komplett falura. Továbbá az sem dolguk, hogy a seggüket vakarásszák, miközben egy köpésre tőlük valaki kirabol egy bankot. Az sem dolguk, hogy háborúsat játsszanak az aktuális miniszterelnök nagyobb örömére, bár erről nem ők döntenek nyilván, ez alól ezennel fel is mentem őket.

Azonban az erős fiúknak feltétlenül nem dolga (nyilván folyamatosan és kiemelten nem a beosztottakról beszélek, hanem a főhülyékről, akik a parancsokat osztják), hogy baromságokat nyilatkozzon anyuról, DNS-ről, agyafurmányos nyomozásról. Főkemény maximum annyit mondhat, hogy nem mondhat semmit. Minden más: azoknak a fészbuklakóknak a hülyének nézése, akik fizetik a cirkuszt. Tetszik tudni?

Márpedig Fészbukország lakói nem idióták, hanem orvosok, fodrászok, tanárok, bolti eladók, mérnökök és például hozzáértő kommentelők. Ezért nem célszerű sem le-, sem hülyének nézni őket. Gúnyolni sem, egyébként.

Ha a főkemény ennyire hülye, akkor le kell váltani a francba és nem kell közösségbe engedni. Fészbukország népének nem dolga tisztában lenni a nyomozás, helyszínelés, felderítés, informátor bevonásának, a gyanúsított elfogásának minden részletével. Akár egyetlen részletével sem dolga tisztában lenni. Nem Fészbukország népe tájékoztatta a kormánysajtót baromságokról. Nem is Fészbukország népe csinálta a végtelenül röhejes videót az elfogásról, masírozásról, nem Fészbukország népe bohóckodott negyvenedmagával az egy gyanúsított elfogásánál.

Ellenben Fészbukország fizeti a számlát és ha már így van, joggal várja el, hogy profi módon működjön a TEK, ne cirkuszt rendezzenek, hanem csendben, hatékonyan és jól végezzék a dolgukat. A dolguk pedig nem a kormány erejének demonstrálása, hanem a polgárok védelme. Amennyiben egy feladat elvégzéséhez nem szükséges 30 darab luxusautóval felvonulást rendezni – márpedig a feltételezett robbantó elfogása után, a házkutatás megtartásához garantáltan nem szükséges – akkor ne rendezzenek.

Ameddig azonban azért fizetünk, hogy néhány hülyegyerek kiélhesse kamaszkori álmát és kommandósosat játszhasson, addig a minimum, hogy röhögni fogunk. A pénzünkért.

A tiszteletet kevés követelni. Azt ki kell érdemelni. Tecciktudni?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.