2016. október 11., kedd

HÜLYESZÁMLÁLÁS

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.10.11.


Először valami barátságosabb címet akartam adni. Aztán rájöttem: néven kell nevezni akkor is a dolgokat, ha az pillanatnyilag sértő lehet.

Kezdetnek tisztázzunk egy fogalmat. A BOJKOTT azt jelenti: valamivel szemben lehúzom a rolót, azzal minden kapcsolatot megszakítok, ha úgy tetszik: elhatárolom magam tőle. Ez a Parlament esetében annyit jelent: visszaadom a mandátumot, visszavonom Orbán Alaptörvényére letett eskümet, nem veszek föl sem képviselői fizetést, sem pártfinanszírozást, lemondok a mentelmi jogomról, nem hitelesítem tovább demokráciának képviselőségemmel a Diktatúrát. EZ A BOJKOTT. Amit Gyurcsányék bejelentettek, az meg NEM BOJKOTT. Hogy micsoda akkor? Nemtudom. Lehet mondjuk kisbicikli, vagy csüngőhasú malacka, mert ezekhez épp annyi köze van, mint a bojkotthoz. Leginkább mégis a szimpla hazugság, megtévesztés, parasztvakítás a megfelelő fogalom a SEMMIRE, amit görcsösen próbálnak valamiként eladni.

Áldozatot hozni a Rezsim elleni harcban, az annyit jelent: lemondok valamiről, ami értékes. Nos, tényszerűen miről is mondanak le Gyurcsányék? Semmiről. Részei továbbbra is Rendszernek, onnan kapják a fizut, a pártfinanszírozást, a mentelmi jog biztonságát, az összes Alaptörvényes jutalmat azért, hogy képviselőségükkel továbbra is demokráciának hazudják a Diktatúrát. Tudatosan összemaszatolt, elbonyolított ügyekben mindig hatásos, ha a legegyszerűbb kérdést tesszük föl, és arra várjuk a választ. Ez a kérdés esetünkben ennyi: képviselők-e a Diktatúra Parlamentjében a DK-sok? IGEN. És itt a pont, a többi a rizsa, meg a bojkott szó jelentésének kiüresítésére, megváltoztatására tett kísérlet...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.