2016. október 26., szerda

ÍGY GYARAPODIK EGY "ÜGYES" FIDESZES?!

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.10.25.


A dél-baranyai Harkány egy remek hely lehetne, ha nem tennék tönkre a rogáni sikereket elirigyelő fideszes kispályások. Az egyik alpolgármester Hitler-viccel égette le magát, a másik alpolgármester egy korábbi, eltitkolt büntetőügyébe bukott bele, pár hete a gyűlöletnépszavazás kapcsán történtek náluk fucsaságok, most pedig azt állítják az egyik harkányi Facebook-oldalon, hogy a hitlerező alpolgármester vette meg a néhány hete áron alul, 42 százalékkal olcsóbban elpasszolt önkormányzati ingatlant. Így gyarapodik egy "ügyes" fideszes?!
 
A Közösen Összefogva Harkányért nevű Facebook-oldal a következő sztorit tette fel a legnépszerűbb közösségi oldalra és juttatta el ezzel egyidőben hozzám is az állításukat igazoló tulajdoni lap másolatát, melyen széljegyen szerepel Remmert Ferenc harkányi fideszes alpolgármester és felesége tulajdonjog bejegyzés iránti kérelme, továbbá elküldtek két önkormányzati határozatot: az egyik 2013 októberében kelt, amely szerint akkor még 18 milliót ért a Remmert Ferenc családi házának közvetlen szomszédságában álló önkormányzati tulajdonú családiház, valamint egy 2016 májusi önkormányzati határozatot, amely szerint a CSOK és egyéb kormányzati hókuszpókuszok, és Harkány fürdőváros állítólagos fejlődése ellenére a harkányi önkormányzata szerint már csak 10,4 milliót ér.

A harkányi Táncsics utca 30. szám alatt található ingatlan egy szövevényes, helyi adótartozás okán létrejött
ingatlancsomag cseréje révén jutott a Mentőhajó Alapítványhoz idén július végén (sikerült egy fonyódi önkormányzati üdülőt is elkótyavetyélni ebben a bizniszben), de alig 2 hónapot volt a keszüi székhelyű alapítvány tulajdonában, mert a már október elején széljegyre került Remmert alpolgármester és felesége tulajdonjog bejegyzés iránti kérelme.

Mondhatnám pestiesen szólva, hogy ügyes, de az a gyanúm, hogy nem véletlenek sorozata vezetett odáig, hogy egy önkormányzati ingatlan annak elpasszolása előtt lesz 42 százalékkal olcsóbb, majd egy vargabetűvel néhány hónap alatt az adott önkormányzat alpolgármesterének tulajdonában köt ki...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.