2016. október 3., hétfő

MAGYARORSZÁG HUMANITÁRIUS KATASZTRÓFÁJA

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.10.03.


3,2 millióan szavaztak a legelemibb emberi értékek és az uniós normák, a közös teherviselés ellenében az országot uraló nemzetikeresztény bűnszervezet szuverenitására. Többen, mint azoknak a fele, akik egyáltalán hajlandók ebben az országban bármiről szavazni.

Ha keserűen cinikus akarok lenni, azt mondom: hiszen „szép számmal” szavaztak már ebben az országban nyilasokra, majd nem sokkal később, mikor már lényegében mindent tudni lehetett, kellett róluk, kommunistákra is…

3,2 millió… Kevés volt ahhoz, hogy a Keresztapa eredeti célját elérje – de nagyon is sok ahhoz, hogy az ember ne szédüljön bele, ne menjen el a kedve mindentől.

3,2 millióan szavaztak a bűnszervezet hazug, aljas kérdésére a Keresztapa kívánsága szerint. Köztük nyilván nem csak olyanok, akik ragaszkodnak a maguk „szuverenitásához”: ahhoz, hogy kizárólag maguk erőszakoskodhassanak családtagjaikkal… Jó arcú, jó lelkűnek tűnő emberek is, akik gyermekeikkel mentek voksolni, hogy „védelmezzék” munkahelyüket, szokásaikat, „törvényeiket”, kultúrájukat, hitüket – nagyrészt képzelt veszedelemtől. Nyilván nem kevesen voltak, vannak, akik azt mondják, keresztényként elérzékenyülve: ott kell segítenünk, ahonnan menekülnek – ahogy a maffiafőnök is mondja. Hogyan kell ezt tennünk, hogyan tudjuk megtenni úgy, hogy közben ne pusztuljanak el tömegével olyanok, akik elmenekülhetnének – erre nincs válaszuk.

3,2 millióan voltak-vannak, akikre erősebben hatott a hazug, ocsmány nemzetikeresztény uszítás, mint a képek, tudósítások tömege napjaink legnagyobb humanitárius katasztrófájáról. E tömegből nyilván nem mindenki élvezte a Fidesz profi – zsidózó-cigányozó-buzizó – migráncsozását, de egy sem volt, aki azt mondta volna: ehhez, ezekhez nem adom magam!

Ami tegnap történt, az egyfelől Orbán és bandájának hatalmas bukása (van, lesz ellenzék, demokratikus, mely kezdeni tud valamit ezzel?), másfelől igazi humanitárius katasztrófa. Nem csupán a tényleges tömeggyilkosság az: igazi humanitárius katasztrófa az értelem és a lélek nemzetikeresztény legyilkolása is. Mert tudnunk kell: a hatalombitorlók „kérdése” nem olyan volt, amelyre különböző emberséges, demokratikus válaszokat is lehetett volna adni...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.