2016. október 16., vasárnap

MÁR A B OLDAL SZÓL

HVG.HU - VÉLEMÉNY
Szerző: Para-Kovács Imre
2016.10.14.


Talán valaha volt tervük az országgal, de most széthordják a hörcsögök. Aki kapja, marja...

A Fidesz először megette az MDF-et, aztán a kisgazdákat, kereszténydemokratákat, és mindeközben arra is kísérletet tett, hogy saját anarchoszindikalista, bázisdemokrata, liberális demokrata alapító tagjait is valahogy benne tartsa az alakuló rendszerben, ami nyilvánvaló lehetetlenség, gondoljunk csak a polgári körben ücsörgő Vona Gáborra és a XII. kerületben szomorkodó Pokorni Zoltánra. Most ott tartanak, hogy Orbán Viktor lélekben 3,3 millió magyar miniszterelnöke akar lenni, de még ezzel is lesznek problémák, ugyanis ezt a teljes ideológiai bolhapiacot kizárólag a pénz tarthatja össze, rendesen ki is fizettek mindenkit, aki hajlandó volt részt venni a Nemzeti Együttműködés Rendszerének felépítésében, és soha, semmilyen körülmények között nem mondta el saját véleményét, azonban most, a működés sokadik évében már elő-előjönnek problémák, mondhatnám: típushibák, mint például az egyéni sérelmek megtorlására tett kísérletek.

Bizonyos területeken közrettegésnek örvend az az elképzelés, hogy a Fidesz valamiféle ördögi mesterterv alapján lépeget előre a totális hatalom megszerzése felé, és hamarosan uralni fogja a bolygót, majd rövid időn belül az egész naprendszert is. Finkelstein, Habony és az orosz titkosszolgálat, gondos tervezés, tökéletes kivitelezés, másodpercre lebontva a kampány 2054-ig, mennek előre, mint a tank, és jaj annak, aki ellenáll.

A valóság ezzel szemben az, hogy vannak ugyan tervek (a migránsok az ellenség, mindenki rettegjen), de az egyéni hiúság gyakran felülírja ezeket, jobb esetben ki is oltja...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.