2016. október 24., hétfő

MEGÜZENTÜK ORBÁNNAK!

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.10.24.


Minden fenyegetőzés és kordonozás ellenére több ezren üzentük meg füttyszóval Orbánnak, hogy elegünk van belőle és a bandájából. Még most is cseng a fülem, de folytatjuk!

Ugyan a köztévé mindent elkövetett annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb szivárogjon be a közvetítésükbe a több ezer síp, és skandáló torok hangjából, de a helyszínen kifejezetten fülsüketítően hangzott a füttykoncert, amelyet "Orbán takarodj"", "Börtönbe!" és "Maffia" skandálás tett még markánsabbá. A helyszíni videóközvetítésemből jól érzékelhető, hogy milyen volt a hangulat a Kossuth téren, nekem még most is cseng a fülem.

Azonban Orbán és bandája mindent megtett azért, hogy minél több embert elriasszanak a tüntetéstől: Németh Szilárd például garázdaságra való felbujtás bűncselekményével riogatta az embereket, ami olyan szintű hazug aljasság, hogy anno még egy '56-os ÁVO-s is megirigyelhette volna ezt a teljesítményt. 

A Kossuth tér dupla kordonnal való elzárása viszont arra utal, hogy Orbánnak rendesen tele lehetett a gatyája már a füttykoncert hírétől is, ahogyan a rasszista tróger haverja, Bayer is elbújt Pécsett a barátságosan zenélő tüntetők elől, úgy próbált Orbán is mindenkit kizárni az államinak meghirdetett rendezvényről.

Juhász Péter például hiába rendelkezett olyan karszalaggal, amivel a bejuthatott volna a kordonokkal és biztonsági őrök ezrével védett Kossuth tér közelébe, mert már az Országház előtti tér északi szélén egyértelművé tették, hogy ő persona non grata az állami ünnepségen. Az általam rögzített videón látható és hallható az egész abszurdisztáni jelenet...

ITT NÉZHETŐ, OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.