2016. október 30., vasárnap

MINDEN PERCBEN FELSÍR A KIS ROGÁNANTAL, AMIKOR ÖN NEM FÉL

B1... BLOG
Szerző: B1blog
2016.10.30.


...Az egyre erősődő félelemnek és gyűlöletnek nyilván köze van a bevándorláshoz és a terrorizmushoz.
Látnunk kell, hogy a félelem oka azonban elsősorban nem maga a bevándorlás, hanem a kormánypropaganda.

1. A második világháború előtt a zsidók ellen uszítottak és fogadtak el törvényeket. Az ellenségkeresés, a gyűlöletre uszítás eszköz arra, hogy a politikusok hatalomban maradjanak és tovább lophassanak. Aki a menekültek gyűlöli most, az korábban a zsidókat, a cigányokat, vagy a románokat gyűlölte. Esetleg a libsiket.

2. Ezek azok az emberek, akiktől tipikusan a következő mondatokat hallhatjuk: "A népszavazás összehozhatta volna a nemzetet." Illetve: "A tévében mondták, tehát igaz."

3. A bevándorlók 0,001%-a terrorista, azaz milliók között pár ember. Ezeket kiszűrni titkosszolgálati eszközökkel lehet, nem népszavazással, gyűlöletpropagandával, vagy kerítéssel. Se nem éjjeli gyakorlatozással a metróban, mert az maximum erődemonstráció, egy megkopott ázsiójú szervezet bicepszmutogatása.

4. A gyűlöletpropaganda, a kerítésépítés, a népszavazás mind közpénzből történik, milliárdok mennek el arra, hogy emberek embereket gyűlöljenek. Lehetne mindezt értelmesebb célokra költeni... ami egész Magyarország érdekeit szolgálná. Oktatás, egészségügy... sorolhatnánk.

5. A világ sosem volt ennyire biztonságos, mint az utóbbi évtizedekben. Sose volt ennyire kevés háború és terrorcselekmény, mint mostanság. Mégis, mi magyarok most rettegünk a legjobban.

6. Az Orbán Viktor mellett lakó
szaudi milliárdost körözi az FBI, valahogy a TEK mégsem száll ki hozzá. Hogyhogy?

7. Orbánék több ezer embernek adtak
letelepedési kötvényt, mindenféle szűrő nélkül. Vajon mennyi a terrorista köztük?

Mielőtt rettegni kezd, olvasson sok külföldi sajtót! Sajnos, a magyar egyre kevésbé megbízható...


ITT OLVASHATÓ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.