2016. október 21., péntek

VISSZAVONTA A MEDIAWORKS 10 NÉPSZABADSÁGOS MUNKAVÁLLALÓ FELFÜGGESZTÉSÉT

MAGYAR NARANCS
- HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.10.20.


Elfogyott, de lesz még Fedél Nélkül Népszabadság, lesz per is, és visszahívtak felfüggesztett dolgozókat a kiadóba. Schmidt Mária díjat kapott az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetségétől. Nagy erőkkel toboroznak október 23-ra.
 
Népszabadság-pótlék
 
Rövid ideig volt utcán, és el is fogyott a 12 ezer Fedél Nélkül különleges Népszabadság-melléklettel kiegészült lapszáma. De nem kell félni, hétfőre nyomnak még 13 ezret.
 
Külsős szerzők (Megyesi Gusztáv, Uj Péter, Tamás Gáspár Miklós, Tamás Ervin, Dés Mihály, Papp Sándor Zsigmond és Turi Tímea) adták a nevüket a Népszabi-melléklethez, amelynek bevétele most is, mint máskor, a hajléktalan lapterjesztőké. A Népszabadság alkalmazott újságírói viszont csak álnéven publikálhattak a lapba, a fotóanyagban pedig a felfüggesztett újság sajtódíjas – és ezért jogtiszta! – képeiből válogattak.
 
Ezúttal ne rogánozást és matolcsyzást várjanak a újságtól: igazodva az anyalap szellemiségéhez, elsősorban a hajléktalanság és a szegénység körül forog a szó, azonban az írások a legkevésbé sem nélkülözik az áthallásokat és a politikai állásfoglalást – olvasható a Népszabi Szerk Facebook oldalán...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.