2016. november 9., szerda

A TRUMP-METAFORA

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2016.11.09.


Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Donald J.Trump olyan rossz elnök lesz, mint amilyen tűnik. Abban majdnem biztos vagyok, hogy nem fog nagyon-nagyon nagy bajt csinálni. Most azonban nem erről van szó, hanem erről a Mandiner-cikkről.

1986-ban Trump magyar üzlettársa, aki akkor még nem volt Trump magyar üzlettársa, felhívott a nagymamámnál telefonon. Megkérdezte, hogy el akarok-e menni Norvégiába. Kérdeztem, hogy hülyéskedik-e. Nem hülyéskedett. És tényleg elcipelt Norvégiába, és az nem volt akármilyen utazás. Trump magyar üzlettársa
jelent meg nálam egyszer Amerikában, hóna alatt a Vujity Trvtko-val. Trump magyar üzlettársának is egészen Melania külsejű női lettek egy idő után, kicsit ő lett a magyar Trump. Trump magyar üzlettársa rohadtul okos fickó volt, tényleg rohadtul okos, el tudom képzelni, hogy nem mindenki rajongott az üzleti módszereiért és persze nem tudom, hogy valóban üzlettársa-e Trumpnak, de ez nem is lényeges. Van egy ilyen típus, létezik ilyen ember, és az ilyen emberek nagyon sok mindent el tudnak érni, és amivel elérik az inkább valamiféle nagyon komoly tehetség, mint más.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.