2016. november 5., szombat

BASZKI, IZAURA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.04.


Miközben Vajna Kaszinósné Tímea rajongói lélegzetvisszafojtva várják, hogy a tiszavirágéletű, az önkéntesen felajánlott pénzükből létrehozott, agyonreklámozott elit funkozó nyit, vagy nem nyit, vagy mikor nyit, ha egyáltalán még kinyit, apu teszi a dolgát. Amiért Ámerikából visszamenekült ide közénk, és azóta is a nyakunkon tipor. A haldokló demokrácia szivarfüstjébe burkolózva.

A legújabb jó hír: a Telekom IPTV és digitális kábeltévé közzétette 2017. január 1-jétől érvényes kínálatát, amit úgy lehetne összefoglalni, hogy Vajna András közpénz zabáló, közpénzből tévébirodalmat építő oligarcha és stróman valamennyi újonnan gründolt, kétségtelenül színvonalas csatornája elérhető lesz a Telekomnál, cserébe kibaszkodják  a Fox International Channels csatornáit.
Vagyis a
  • National Geographic Channel,
  • National Geographic Wild,
  • FOX,
  • Baby TV,
  • National Geographic Channel HD,
  • National Geographic Wild HD,
  • MTV Hits,
  • FilmBox Premium,
  • Viasat Nature/History HD,
  • Sky News,
  • D1TV
helyét átveszik a népnemzetileg elhülyítő csatornák: Spíler TV, Chili TV, Kiwi TV és Humor+. Az Izaura TV-ről már nem is beszélve. Meg úgy általában arról, ami már eddig is elérhető volt: FEM3, Super TV2 és M3. Vagyis a hírhamisításban és karaktergyilkolásban élen járó, kereskedelmi csatornából kormánypropagandát sugárzó, nyolcadrangú bulvárszennytévéket megszégyenítő salakká átváltozott TV2 külföldön adózó tulajdonosának enyves keze rátette a lábát a piaci részesedés alapján a második legnagyobbnak számító szolgáltató műskorkínálatának alakítására.

Ilyenkor szokott jönni az a része a dolgoknak, hogy én eddig se néztem, ezután se fogom, engem nem érint, mert nincs Telekom-előfizetésem, 20 éve kidobtam a tévémet, ki az a hülye, aki ma még tévét néz, és sorolhatnám. Attól tartok, ez a vérlázító sztori (és egyáltalán nem a Walking Dead miatt siránkozom) már megint nem rólam, vagy rólad, vagy tetszőleges egységnyi tévéfogyasztóról/nem fogyasztóról, de még csak nem is az opportunista faszkalap Vajnáról, vagy a kormány által maga alá gyűrt Telekomról szól kizárólag, hanem erről az egész – napról napra egyre élhetetlenebbé váló – országról.

Ahol hosszú évek óta legyintünk egyet, hogy á, minket ez nem érint. Mert nekünk UPC előfizetésünk van, tehát leszarhatjuk. Nekünk nincs trafikunk, nincs földünk, nincs iskolás gyerekünk, nem vagyunk betegek, nem vagyunk nyugdíjasok, nincs hitelünk, nem lakunk a Városliget mellett, úgysem a miénket viszik, amikor viszik. Nem tőlünk lopnak, nem minket butítanak, nem a mi bizalmunkkal élnek vissza, nem minket néznek szellemi fogyatékosnak. Közben az önbizalomtól kettőig nem látó rezsim úthengerként halad át rajtunk. Erőszakkal és gátlástalanul...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.