2016. november 22., kedd

EBBE A HÁZBA KÖLTÖZNEK OBAMÁÉK

GÉPNARANCS - GUMISZOBA BLOG
Szerző: glopoport.hu
2016.11.21.


Január 20-án iktatják be az Egyesült Államok új elnökét, Donald Trumpot. Az Obama családnak addig ki kell költöznie a Fehér Házból.

Washingtont azonban, mint már korábban közölték, nem hagyják el – oda köti őket kisebbik lányuk, Sasha iskolája.
Mint mondták, durva lenne a gimi közepén iskolát váltani.

De hát hova költözhet az, aki 8 évig élt Amerika első címén? Barack Obama és családja, Michelle, Sasha és Malia az amerikai főváros Kalorama negyedében bérel majd házat – erősítette meg a CNN. És ahogy nemrégiben bepillantást engedtek a Fehér Ház magánlakrészeibe, úgy most azt is megnézhetjük, ezentúl egy ideig hol laknak majd.

A 9 szobás villa Joe Lockhardé – az ő nevére onnét emlékezhetünk, hogy Bill Clinton elnöksége alatt a Fehér ház sajtófőnöke volt. Jóllehet a kúria kevésbé kényelmes vagy tekintélyes Obamáék eddigi otthonánál, érdekes ódon kertvárosi báj lengi körül.

A berendezés színei a pasztell árnyalatai. A földszint nagy részét egy világos nappali foglalja el, kandallóval. A konyhában étkezősziget van a reggelikhez.

A szülői hálóhoz hatalmas járható gardrób is tartozik, lesz helyük Michelle Obama mesés ruháinak. Az egészséges életmódjáról is ismert pár a felső szinten egy egész szobát rendezhet be edzéseihez. A villát mindehhez még gyönyörű kert is övezi.

Mindezt a
topdreamer.com oldalán nézhetjük meg.

ITT OLVASHATÓ

3 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.