2016. november 23., szerda

EZ ITT MINDEN KRITIKÁN ALULI GYÖKÉRSÉG VOLT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.22.


Úgy voltam vele, hogy semmi kedvem az idén nyáron visszavonult, parlamenti mandátumáról lemondott, politikusként – saját félszájjal elmormolt bevallása szerint kudarcot vallott – Schiffer András által a háttérből, a pálya széléről madzagon rángatott LMP-ről az alkotmánybírák megválasztása kapcsán bármit is leírni, amit eddig ne írtunk volna le.

Csakhogy úgy hozta a csillagok állása, hogy a pofámba fújta az internet az alábbi videót, amely a DK (Varjú László) mai sajtótájékoztatóján készült, ahova odasodorta a szél az LMP vezérkarát is. Mivel szerintem ez egy ko(ó)rtörténeti dokumentum, amely hűen tükrözi a magyar politikai-közéleti állapotok reménytelenül gyászosságát, ejtsünk róla pár szót.

Annál is inkább, hogy én nem tartozom semmilyen módok azok közé, akiket Schiffer úr tegnap este elküldött a kurvaanyjukba a Hír TV stúdiójából a téma kapcsán: tudniillik nem ülök a parlamentben, tehát úgy mondhatok véleményt, hogy magasról leszarhatom, hogy Schiffer András sértett óvodás és megkeseredett cinikus esetleg aljas, szemét, hazug, képmutató senkinek tart...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.