2016. november 15., kedd

FIGYELJ, ZAVAROS KIS PASAS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.11.14.


Nem csak Bálint idegesítette magát a mai parlamenti cirkusszal, hanem én is. Esküszöm, a víz vert le az Orbán Viktor nevű, franc tudja hány magyar miniszterelnökének elképesztő szereplésétől. Egészen idáig úgy gondoltam, hogy értelmes ember, csak éppen geci. A második jelző maradt, az első ugrott. Ostoba, gagyi előadást hallhattunk. Az egy dolog, hogy ő mindenkit hülyének néz, az egy másik dolog, hogy ő maga sem dicsekedhet.

Értem én, hogy meg kell védeni az ő kutyája kölykét, egy alomból vannak, szorítják egymás tökét keményen. Nem lehet elengedni, mert az beláthatatlan következményekkel járna. Mert beszélne. Vallana. Mert nem fogja sem elvhűségből, sem más okból elvinni a balhét. Az tényszerűen így igaz, hogy védeni kell egymást az utolsó csepp takonyig. Ha egy bukik, mindenki bukik.

És nem Rogánnal van a baj. Az egész rendszer bűzlik. Ilyenek, mint amilyen Rogán, de akár mint Orbán, Lázár, Szijjártó és a többiek, mindenhol vannak. Csak ameddig a hasonló szellemi kvalitású előgerinchúrosok többnyire műanyag öltönyben, műanyag aktatáskával, félromos Suzuki Swiftből kikászálódva a nyugdíjasok pénzére ácsingóznak, varázsmatracot, mindenre jó mágneses karkötőt és birkából készült ágyneműt árulva, addig ez a másik eresztés rászabadult az országra.

Nekik már nem elég, hogy kifoszthatják a hiszékeny, az idős korral járó tünetektől bármi áron szabadulni akaró embereket. Nekik minden kell és még annál is több. Úgy alakították a rendszert, hogy mindent megtehessenek. A törvényektől a legfőbb ügyészig őket szolgálja minden. A gond ott lesz, már most is ott van, hogy annyira leépültek, hogy már hazudni sem tudnak. Már a hívek közül is egyre többen látják, hogy meztelen a király. Egyszer – nem is sokára – jön egy kisgyerek és ki is fogja mondani. Meztelen a király. Látod?
...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.