2016. november 4., péntek

FODOR LAPÁTON

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.11.03.


Mondjuk itt volt az ideje, már évekkel ezelőtt lapátra kellett volna tenni, sokkal egyszerűbbé vált volna az élet.
Valahogy ezeknek a liberálisoknak nincs szerencséjük, a tetemükön lakmározó politikai kukacok csak a bomlás és bomlasztás bűzét képesek árasztani, Fodor követői éppúgy, mint az LMP hívei, de ha lesz majd még további liberális utódpárt, az se lesz más, megjósolhatom.
A liberálisokat ugyanis a jobboldal az ellenfeleihez sorolja, és mindent megtesz azért, hogy amíg életben vannak, ellenszenvesek legyenek a választónak, elhalálozásuk pedig csúfos és kiábrándító legyen.
Vezetőik pedig általában a Vezér szekerét tolják.
Úgy Fodor, mint Schiffer láthatólag Orbán kreálmánya, harcostársaik pedig jobb esetben ártatlan balekok, rosszabb esetben tettestársak.
Persze ez csak az én összeesküvés-elméletem, de hát van ez is olyan jó, mint a többi.

Szerintem Orbán kihasznált egy szituációt, melyben úgy tűnt, hogy Fodor szemben áll vele, és elküldte harcolni a liberálisok ellen, a maga sajátos módján.
Fodor bármikor gyenge lett volna ahhoz, hogy szembefordulhasson Orbánnal, emellett lusta is, mint a lajhár, ő csak dumálni szeret, de abban meg vannak többen is a pályán, akik jobbak nála.
Ő lett a beépített ember az SZDSZ-ben, és miután felénk az a divat, hogy a megtért ellenséget többre becsüljük, mint azokat, akik éveken át a lelküket tették ki az adott szervezetért, így hamarosan ünnepelt résztvevője lett az SZDSZ nevű lemming-párt hosszú menetelésének - a halálba.
Az LMP pedig a liberálisok-zöldek hospice-ellátására jött létre, mikor már észlelhetőek lettek az agónia tünetei, élükre odatolta Orbán az ügyvédjét, aki alkalmasnak tűnt a feladatra.
Mindketten jól dolgoztak, mára a liberális kihalásra ítélt állatfaj, olyan, melyből több változat van, mint a madarakból.
Egyetlen közös tulajdonságuk van: mindannyian olvasták John Stuart Mill "A szabadságról" című művét, de a liberalizmust mindahányan másként értelmezték, így a liberalizmus olyan, mint 1956 emléke - mindenkinek megvan a saját változata belőle...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.