2016. november 3., csütörtök

HA EZ A PHARAON NEM AZ A PHARAON, AKKOR AZ A MÉSZÁROS LÖLÖ SEM AZ A MÉSZÁROS LÖLÖ?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H.A.
2016.11.03.


...Az, hogy az Orbán nevű a jóisten, a tehetség és a szerencse jóvoltából 35,4 milliárdra becsült vagyonával a Forbes lista 28. helyére felkúszott született zseni éppen akkor és ott töltötte jól megérdemelt szabadságát, ahol egy, az Orbán nevűhöz és a kormányhoz közel álló, kérdéses identitású, körözött bűnöző is kikötött a luxusjachtjával, mi más lehetne mint azoknak a fránya véletleneknek a még frányább egybeesése? Hiába, kinőtte a víz-, gázszerelést, de már lassan az országot is. De akkor is: mekkora esélye volt ennek az augusztus 4-i véletlen egymás mellett parkolásnak? Vagy ha ez a Pharaon nem az a Pharaon, akkor az a Mészáros Lölö sem ez a Mészáros Lölö? Fogynak a komolyan vehető magyarázatok és penetráns hazugságoktól bűzlik ez az egész történet.

Megdöbbentő, hogy minden egyes nap egyre nyilvánvalóbb szálak mutatnak rá arra, hogy a magyar kormány és holdudvara pénzmosó-bűnöző világklasszisokkal van tökig összefonódva, terrorizmust finanszírozó egyénekkel került egy klubba és ennek megfelelő országimázst épít. Megdöbbentő, hogy az újegységnek közben rendületlenül nem fogja át a tudata, hogy a magyar oligarcha-réteg kiépítésének nemzeti indulója mögött valójában nehézsúlyú külföldi bűnöző kezére kerülnek ingatlanok, a kastélyokban, palotákban mérhető épített örökséget elárverezik. Azon túlmenően, hogy Pharaon egy gengszter, ez itt a totálbrutál. Nem tudom már eldönteni se, hogy mi ebből az egészből a leginkább tragikus. 

Hogy a magyar kormány és az Orbán nevű pereputtya nyilvánvalóan terroristákkal üzletel és mindezt ellentmondásos rablómesékbe bújtatva tagadja? Ergo a magyar kormány leszarja, hogy egy körözött bűnözőt melenget a kebelén, ha az a bűnöző a holdudvar pénzét mossa? Hogy a magyar kormány és strómanjai körül lassan csak kétes egyének bukkannak fel, mert senki más nem áll szóba velük? Hogy amikor azt állítják, hogy nincs az országban, akkor valójában ez annyit jelent: ők javasolták neki, hogy távozzon?

Azon a mesébe illő tényen túl, hogy ez a senkiházi, bárgyú képű gáz- és mangalicaszerelő milliárdos félanalfabéta egyszerűen nem tud félreállni a szerencse útjából, nem túl sok magyarázat van erre a nyári koincidenciára (az elmúlt három évben egyszer sem járt az Adrián a Le Pharaon, csak pont akkor, amikor Lölövics). Vagy átadott, vagy elvett, vagy én vagyok a hülye és gyártom az összeesküvés-elméleteket, mert a világegyetemet köztudottan a véletlenek irányítják és rohadék ballibsik. Pedig elég valószínűen nyilvánvaló: a  magyar kormány akaratából Magyarországon vígan üzletelő fáraó visszacsorgat a nemstrómannak. Mit nem lehet ezen érteni? Egymás mellett parkolnak, egymással szemben van a házuk, ez így kerek. És tök véletlen. Milyen nemzetbiztonsági kockázat, milyen korrupció?
...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.