2016. november 19., szombat

ITT, KÉREM, A KISEMBEREKRŐL IS GONDOSKODVA VAN!

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.11.18.


Megbuktak a brüsszelita-sorosista-gyurcsányista rágalmazók: pártunk és kormányunk ismét bizonyított!

A hazaárulók hatalmas médiabirodalmukban reggel, délben, este, még éjszaka is rágalmazzák a NÜK-öt. Azt híresztelik, hogy csak a luxus érdekli: csak a saját meg a többi stadion, a saját, bármeddig meghosszabbítható kisvasút, a magától bővülő lakás; csak a saját alapítványok, amelyekben a közpénzek elveszítik közpénz jellegüket. Saját világbajnokság, saját olimpia. És a kisujjukat sem mozdítják, ha nem lehet legalább 38 fát kivágni! És a dolgozók 3-as metrójára például köpnek!

De most megint lelepleződtek a hazudozók, a rágalmazók.

A NÜK igenis figyel a kisemberekre! Lám, a földesieknek is csak 11 évet kellett álmodozniuk, és máris akadt országgyűlési képviselő és államtitkár is, akik segítettek! És milyen szerényen: még ők kértek elnézést, amiért korábban nem volt lehetőségük megoldani a helyiek problémáját! De az elemi igényeket, ha megfogalmazódnak, a NÜK, mihelyt teheti, kielégíti.

Tizenegy év nem olyan hosszú idő! Bár ha azt vesszük, hogy abból majd öt év a zemútnyócévre esett, s akkor azt meg kell szorozni legalább hárommal..! És annyi idő alatt Gyurcsánynak nem jutott eszébe, hogy segítsen, mert csak a brüsszeliták érdekelték meg a szemkilövetés!

Öt, véget érni nem akaró, szörnyű, reménytelen álmodozással teli, tizenötnek tűnő év az emútnyócévben – de aztán 6 hirtelen elröpült, reményteli álmodozással eltöltött szárnyas év a NÜK idejében..!

Most végre minden rendbe jött! Ennek megfelelően volt egy szerény, de ünnepélyes átadási ceremónia is. Meghatott emberek álltak az út két oldalán, könnyes szemmel nézték a zebrát, amelyet a csúnya idő a jelenlevők érzelmeire tekintet nélkül bepiszkolt. Rövid beszédek, köszönet a segítőknek, nemzeti színű szalag átvágva – semmi himnuszolás, semmi túlzás. Minden tényleg szerényen zajlott – elvégre a NÜK országában nem olyan különleges dolog ez: a hatalom azért van, hogy segítsen az álmodozó embereknek. Egy dolog talán mégis hiányzott, de azt könnyen pótolni lehet: kell majd az egyházi áldás, mert anélkül a zebra sem olyan, amilyennek lennie kell. Keresztény országban élünk...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.