2016. november 6., vasárnap

LÁTOGATÓBAN ALAPTÖRVÉNY ASSZONYNÁL, VALAMINT ZSEBFÜZETEK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.11.06.


Mivelhogy semmi értelme és semmi kézzelfogható következménye nincsen a gránit tulajdonságaival rendelkező – mégis porladozó – alapszar aktuális átalakításának, mindebből fakadóan ennél fontosabb dolog momentán az egész rohadt, táguló Univerzumban nincsen. A kivégző osztagok fölsorakoztak, a sötét anyag és a sötét energia immár láthatóvá vált, hogy az alapizé asztalai is beleremegnek. Ha van még ilyen valahol szerte a hazában.

Egyébként sejthettük volna, hogy ez lesz. Amikor „álamelnök” úr tárogatótól remegő kézzel szignózta az új miatyánkot, már akkor szent iratként tekintettek a mi barmaink a degenerált szövegre, amit jól mutat viszonyulásuk Szájer laptopjához, illetve ahhoz a nyúlós masszához, ami abból kifolyt. Kapásból leborultak az új totem előtt, ami cirkuszi mutatvány nagyon régen volt már, ellenben röhögni rajta máma is lehet, mégpedig nagyon.

„Magyarország számára történelmi esemény, hogy húsz év után új Alaptörvénye van, ezért a Kormány szándéka az, hogy Magyarország minden polgára a lakóhelyén is kézbe vehesse, és névre szóló formában megrendelhesse Kövér László, az Országgyűlés elnöke aláírásával ellátott ingyenes példányát, ez által biztosítva, hogy minden magyar állampolgárnak legyen lehetősége az Alaptörvényben foglalt jogok és kötelezettségek, valamint értékek megismerésére.”

Kutatásaim közben másik gyöngyszemre is akadtam, tessenek kellő kaján tisztelettel tanulmányozni, esetleg azt is mondhatnám: térdre, imára bohócok!

...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.