2016. november 30., szerda

MAGYARORSZÁG LEGYEN A FASISZTA MAGYAROKÉ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.11.29.


"A rendelet kapcsán nem értünk egyet, de a célban, hogy Magyarország a magyaroké, teljesen" – ezt mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Facebookon a Toroczkai László Jobbik-alelnök és ásotthalmi polgármester burkát, csadort, és nyílt homoszexualitást tiltó önkormányzati rendelete kapcsán.

Vona fejében az meg sem fordul, hogy muszlim magyar vagy meleg magyar is lehet, mert ha valaki muszlim vagy meleg, esetleg meleg muszlim, az nem magyar. Magyar csak az lehet, aki nem muszlim, nem meleg, nem zsidó, nem cigány, nem fekete, nem liberális, aki semmiben nem különbözik a jobbikos és fideszes fasisztáktól.

Aki elvitatja a világnézet, a lelkiismeret és a vallás szabadságát, aki kétségbe vonja a velünk született emberi jogokat, aki elvitatja a jogegyenlőséget, az emberi méltóságot, aki az egyéni jogokat alárendeli a közösségi céloknak, az állam akaratának, aki a liberális demokráciát tartja legfőbb ellenségének, azt fasisztának hívják. Ha magyar, ha nem magyar.

Magyarországon mindenféle ember él, mindenféle magyar van. Még fekete magyarok is vannak. Fasiszta magyarok is vannak, akik ugyan kisebbségben vannak, viszont ők uralkodnak. Magyarország minden magyaré, nemcsak a fasiszta Fideszé és Jobbiké. Ezért Magyarország nemcsak az övék. Ezt azért hiszik, mert nem mondják meg nekik, hogy nem így van.

Ez csak akkor lenne így, ha minden magyar fasiszta lenne. Ha ők azt akarnák, hogy Magyarország legyen a magyaroké, akkor abba beletartoznának a muszlim és meleg magyarok is, minden más magyarral együtt. De ők ezt nem akarják.

Az ő óhajuk az, hogy Magyarország legyen csak a fasiszta magyaroké. A magyar fasiszták majd megmondják, ki miben hihet, mibe öltözködhet, kit szerethet, kinek van joga, kinek nincs, ki mit olvashat, nézhet, hallgathat, ki mit gondolhat, ki mit mondhat, ki mikor gyülekezhet és ki mire szavazhat...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.