2016. november 21., hétfő

MÁR MEGINT MIRŐL TETSZEL HABOGNI, ARANY EGY BAJUSZKIRÁLY

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.11.20.


Szar lehet a helyzet, mert a nemzeti Kövér Lászlónak sajátlábúlag kellett elcsámpáznia Lentibe, felavatni valami hotelt. Vagy átadni, franc tudja. Mindenesetre ő húzta a rövidebbet és meccsnézés helyett mehetett az isten háta mögé hülyeségeket beszélni. Erre ő bármikor képes bárhol máshol is egyébként, de most még a szokottnál is jobban kitett magáért népünk hős inszeminátora, a magyar nemzeti zászló mindenre elszánt védelmezője, az egyedüli tisztakezű puritán a kormányban. Mondjuk könnyű úgy tisztán tartani a mancsot, ha a testvér hajlandó bekoszolni a sajátját a család közjavának érdekében.

Az is igaz, hogy Kövér Szilárd nem lehet egy túl nagy rogyintás, hiszen hiába volt a hátszél, szinte mindent csődbe vitt, amihez csak sikerült hozzáférnie. Talán a legsikeresebb vállalkozása az a könyvkiadó volt, ami Orbán Viktor könyvét adta ki és 18 millió forint honoráriummal gazdagította a soha nem volt-van-lesz tehetős embert, Nárcisz kutya szerető gazdáját. De ez régen volt, még 2003-ban. Most meg most van és Kövér Lászlónak pont a mostban kellett elzakatolnia a francosan messze lévő Lentibe. Szerintem jó alaposan fel is idegesíthette magát, mert önmagához képest is drámaian sok baromságot hordott össze százon.

„Aláhúzta, a határtérség megszenvedte a magyar belpolitikai élet gazdasági következményeit is, az első polgári kormány után, 2002-től ezen a vidéken is a megtorpant a fejlődés, sőt megindult egyfajta a visszaesés. Ez olyan időszak volt, »amikor az akkori kormányerők önvallomása szerint trükkök százaival próbálták elfedni, hogy nem csinálnak semmit«, amikor Magyarországon »eluralkodott a rendetlenség és a fejetlenség, s az ország sodródott az összeomlás felé« – fejtette ki.


Hozzátette, 2010-től kezdődően ebből az állapotból kellett talpra állnia Magyarországnak, rendet kellett teremteni az államháztartásban és a költségvetésben, »az adósságcsapdába csalt lakosságot és önkormányzatokat ki kellett menteni az uzsorabéklyókból«, rendet kellett tenni a közműszolgáltatások árképzésében, vagyis a rezsiköltségek területén. Az állam járandóságainak behajtásában, a foglakoztatásban és a képzésben is rendet kellett teremteni egy család- és munkaalapú társadalom kialakítása keretében”. (MTI)

Laci, már megint nem vetted be a gyógyszert, vagy igen, de duplán. És ráittál. Figyelj! Lassan mondom, hátha megérted. Lentiben – máshol is, de most maradjunk itt – ez volt a 2006-os önkormányzati választások után a helyzet. A Nemzeti Választási Iroda honlapjáról van a táblázat, nem én csináltam unalmamban. Figyi:


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.