2016. november 17., csütörtök

PHARAON TARTÓZKODÁSI ENGEDÉLYT IS KAPOTT, VÍZUMOT PEDIG A FIDESZ-KÖZELI JORDÁN KONZUL IGÉNYELT NEKI

MAGYAR NARANCS
- HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.11.16.


Gyárfás nem mond le. Dylan nem megy el. A felcsúti kisvasút nem épül tovább. Szerdai hírek.
 
A soha véget nem érő Pharaon-sztori
 
Mi lesz a Tiborczék és Pharaonék körül felhalmozódott kastélyokkal? Lapunk munkatársa kíváncsi volt, mi lehet ezekkel a nagy értékű ingatlanokkal, ezért ellátogatott Turára, és megnézte a Tiborcz Istvánhoz köthető kastély körüli állapotokat. A holnaptól az újságárusoknál kapható friss lapból az is kiderül, milyen különleges attrakciót tervez a rejtőzködő tulajdonos a kastélyba, bemutatjuk, miről árulkodik a felújítás ténye, és hogy miként kapcsolódik össze mindez a Pharaon-cégek kastélyaival. Utóbbiaknak még az irodájába is bekukkantottunk…
 
Ma az is kiderült, hogy a kormány korábban – ahogy mondani szokás – nem bontotta ki az igazság minden részletét, Ghaith Pharaon ugyanis nemcsak vízumot igényelt és kapott Magyarországtól, hanem tartózkodási engedélyt is, méghozzá 2014-től idén november 1-jéig. Ehhez elvileg kötelező (lett volna) az arcképmáskészítés és az ujjnyomatrögzítés, de Pharaonnak ezt is elengedték – írja a holnapi Heti Válasz ajánlója.
 
Szijjártó Pétertől – pontosabban a szocialista képviselőknek küldött írásbeli válaszából – pedig azt is megtudhattuk, hogy a vízumot Pharaonnak maga a fideszes vezetőkkel rendkívül jó kapcsolatokat ápoló Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja kérte „szóbeli jegyzékben”.
 
Gyárfás, ha kell, letérdel, de nem mond le...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.