2016. november 10., csütörtök

TRUMP ÉS AZ ABORTUSZTILALOM

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.11.10.


Trump megválasztása mögött részben az amerikai tévéevangélista milliárdosok hazug kampánya állt, miszerint az egyik tét az abortusz, mert a liberálisok gyilkosok, Clintont ezét nevezik a szélsőségesek Killary-nek. Trumptól, legyen akármilyen szörnyeteg, azt remélik, hogy majd a Legfelsőbb Bíróság összetételének megváltoztatásával betiltja az abortuszt.
 
Jegyezzük meg jól, hogy egyetlen abortusszal sem lesz kevesebb attól, hogy Trump lett az elnök, hiába ennek reményében választották meg. Ő maga nagy ívben tesz majd az abortuszra. Érdemes lenne megszámolni, hogy eddigi pályafutása során hány nő követett el abortuszt miatta, vagy a hozzá hasonlók miatt.
 
Ha a sunyiképű Mike Pence kiharcolja, mert azért tették oda alelnöknek, és betiltják az abortuszt, akkor nem vége lesz az abortuszoknak, hanem jön majd a fekete abortusz, ahol ellenőrizetlen körülmények között zajlik minden. Megnő az abortuszok száma, mert senki nem foglalkozik azokkal a nőkkel, akik hirtelen felindulásból rossz döntést akarnak hozni.
 
Hasonlóan ahhoz, amikor a kábítószerfogyastzás kriminalizálásával, az elkövetők, mint áldozatok büntetésével olyan helyzetet teremtenek, hogy a függőségben szenvedők rossz minőségű, halált okozó, durva dózisokat tartalmazó drogot fogyasszanak. Ha államilag betiltják az abortuszt, akkor beindul az abortusz "feketekereskedelem", mint a szesztilalom idején, s akkor ellenőrizetlenül, szakemberek nélkül, megnő az abortuszok száma.
 
A hazug keresztényfasiszta fundamentalisták azt hazudták, hogy Clinton az abortuszt támogatja, kilenchónapos csecsemőket akar abortálni, holott csak azt mondta, hogy minden esetet egyedileg ítéljenek meg, az élet szempontjait szem előtt tartva, és ne az állam döntsön mindenkiről egyformán, hanem az anya és a szakemberek döntsenek. Ez esély arra, hogy több gyermek megmaradjon.
 
Nem lesz egyetlen abortusszal sem kevesebb, csak egy idióta elmebeteg elnökkel lesz több. A teokratikus világfasisztáknak a legutóbbi sikeres akciójuk a szesztilalom volt, amitől brutálisan több lett az alkoholista, hullottak az emberek a rossz minőségű, halálos következményekkel járó italoktól, mert a tiltás miatt ellenőrizetlen szemetet árultak. Megnőtt a bűnözés, a korrupció, a prostitúció, nappal gyilkoltak a nyílt utcán. A társadalom atomjaira hullott. Ez a következménye, ha a fundamentalista vadbarmok érvényesíteni tudják az akaratukat, és az állammal meg akarják tisztítani a világot...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.