2016. november 19., szombat

TV2: MINDENT MEGTEHETNEK, ÉS MINDENT MEG IS TESZNEK

24.HU - POSZ ITT
Szerző: Karafiáth Orsolya
2016.11.18.


Komoly félelemmel tölt el, ami  most történik, és aminek gyönyörű példái a TV2 felvillanó reklámjai. Egyesek szerint csak apró kis törvénysértésről van szó, ám szerintem sokkal rémisztőbb ez az egész. Azt példázza, hogy már semmi nem elég, hogy minden fronton támadni kell.

És ha nem boldogulnak a tudattal, simán nekimennek a tudat alattinak is.

Nem elég, hogy szép lassan kivéreztetik és/vagy kinyírják az ellenzéki médiát. Nem elég, hogy közpénzből dorbézolnak és leosztják a kormánybarát lapoknak az állami hirdetéseket, hogy a közszolgálatiság már nem létezik, vicc csupán, a kormánypropaganda szócsövei a médiumok. Nem elég, hogy ocsmány gyűlöletkampányra mennek el milliárdok, nem elég, hogy már tényleg tombol a gyűlölet, és az is migránsozik, aki gyakorlatilag azt sem tudja, mit jelent a szó maga.

Lehet hírt hamisítani napi szinten, lehet ocsmány lejáratókampányt folytatni buzizással, egyebekkel, ha nekik nem tetszik valaki, lehet arra játszani nyíltan, hogy újságírókat hurcolnak meg, csak azért, mert olyan tényeket tárt fel, ami a hatalomnak (gyakorlatilag az egyetlen komolyan vehető megrendelőnek manapság) nem tetszik. Gondolom, arra tippelnek, hogy nem volt még mindig elég hatásos az agymosás, hiszen aki nem gondolkodott, vagy aki eddig is hívő volt, esetleg már annak is sok ez a direkt blabla, hát ideje birtokba venni a nem kontrollálható területeket.

És mintegy hipnotizálni az embereket. Lepszichózni még nagyobb tömeget, totális agymosásra törekedni. Ez a cél...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.