2016. december 19., hétfő

A LENGYELEKTŐL TANULJUK, HOGYAN KELL MEGVÉDENI A SAJTÓ SZABADSÁGÁT

MAGYAR NARANCS
- HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.12.18.


A HírTv az új ATV. Orbán megfizet az Erzsébet-utalványok miatt, Budapesten tüntetéssorozat volt. Elhunyt Megyesi Gusztáv.

Kálmán Olga Simicskánál folytatja
megváltozott klímájú ATV-nél csak idő kérdése volt, hogy mikor áll fel a csatorna arca, az Egyenes Beszédet vezető Kálmán Olga. Az index információi szerint Kálmán már egy ideje új helyet keres magának, most pedig már biztos, hogy februártól Simicska portáján folytatja munkáját. A hírek szerint Németh Szilárd, az ATV vezérigazgató-helyettese eléggé meglepődött a műsorvezető döntésén, de mindketten diplomatikusan kezelik a helyzetet, és a távozás okáról csak annyit árultak el, hogy nem a pénzről szól...
Gyász
Elhunyt Megyesi Gusztáv, az Élet és Irodalom állandó munkatársa, egykori főszerkesztője, aki harminc éven át dolgozott a lapnak – tudatta a szomorú hírt az ÉS szerkesztősége.
„Ha van ÉS-es stílus és szemlélet, akkor Megyesi egyik legmarkánsabb képviselője volt: a világra nyitott, szociálisan érzékeny” – írták róla kollégái a Facebookon.
„Ne járj metróval, mert ég!’
Új plakátokkal támad a Kétfarkú Kutya Párt, most a hármas metróval kapcsolatban látják el jó tanácsokkal a bátor utazóközönséget. A kék metró életveszélyes állapotáról részletesen itt számoltunk be egy évvel ezelőtt.

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.