2016. december 21., szerda

BEZZEG MI MEGMONDTUK, MI MÁR AKKOR MEGMONDTUK, HOGY A KERESZTÉNYSÉG, MIMAGYAROK , ALJAS TÁMADÁS, HÁBORÚ VAN, MINDMEGHALUNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.12.20.


Nem tudok úgy pontot tenni a nap végére, hogy ne ejtsek szót arról, ami a rántotthúson kívül történik. Abban az Európában, amelynek meggyűlöléséért éjt nappallá téve dolgozik az ország vezetése. Hetedik éve megállás nélkül. Tegnap este egy elmebeteg, egy, a hírek szerint pakisztáni, alvilági kapcsolatokkal rendelkező menekült egy lengyel kamionnal belehajtott egy berlini karácsonyi vásárba. 12 ember meghalt, 48-an megsérültek. A német kancellár is megszólalt: bár az eset részletei még nem ismertek, de igen, terrortámadás történt.

Mi történik mindeközben Magyarországon? A magyar kormány fejvesztve kommunikál, a barnanyelvű propaganda-brigád ontja a szentenciákat, Földitől Bakondin át Pintérig páncélba borultak: a nemzeti-keresztény megváltók sütögetik odaégett pecsenyéjüket, riogatnak és rázzák az öklüket. Bezzeg mi megmondtuk, mi már akkor megmondtuk, hogy a kereszténység, mimagyarok, aljas támadás, háború van, mindmeghalunk. Az indulatok elszabadultak az interneten is, bármerre néztem ma, hullámzik a fröcsögő gyűlölködés. Sokan Kósa Lajos és Németh Szilárd artikulálatlan bikkfanyelvén, Kovácsi Zoltánt megszégyenítő bizonyossággal tudják, mi történt, miért történt és kinek a kurva anyját. Külön Angela Merkelnek.

Mi történik mindeközben Magyarországon? Olajszőkített Pintér parancsára a TEK harckocsikkal vonul fel Budapest utcáin. Nem azért, mert terrorfenyegetettség van, hanem mert nincs. Tulajdonképpen még soha egy büdös pillanatra nem volt terrorfenyegetettség, de Magyarországon, Európa lyukában a TEK páncélozott harckocsikkal parádézik a fővárosban. Hogy Vajna Tímeának is legyen mitől elalélnia, és legyen miről véleményt nyilvánítania:

Koszonjuk TEK! Fő a biztonság!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.