2016. december 9., péntek

EZ A CIKI, NEM LÉVAI ANIKÓ OTTHONKÁJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.12.08.


Nem mintha nem lenne abszolút teljesen és tökéletesen mindegy, mert felőlem akár Németh Rezsi is lehetne, de úgy tűnik, nem ő lesz. Ellenben az atv.hu egy magas rangú, ám meg nem nevezett kormányzati szereplőre és forrásra hivatkozva adta hírül:
„Hivatalosan nem, de lényegében eldőlt, hogy Balog Zoltán lehet Áder János utóda az államfői székben”.
A környezetvédő főhorgász és elfordított fejű koala-simogató – akinek úgy rohant el a mandátuma, hogy a nagy nullán és a szilveszteri vérfagyasztó mosolyú koccintások alkalmával összehordott gagyi közhelyeken kívül kvázi semmi érdemi nem jut eszembe róla (de, a síri csend, kussolás, sunnyogás nemzetileg korrupciós ügyekben, néhány erőtlen, államelnöki vétónak álcázott megmozdulással megbolondítva) – úgy tűnik csak egy ciklusra vállalta a köztársasági elnökséget. Ez azt jelenti, hogy miután jövő tavasszal (mivel az idei tavasz elmúlt) lejár a mandátuma, távozni fog a posztjáról. Ám mivel az Orbán nevű embernek még hatalmas ambíciói vannak a miniszterelnöki székben ülve, mindenképpen a megfelelő embert kell megtalálni Áder Azelnökakiottsemvolt János helyére.

Az, hogy Áder lelép és megússza az első és utolsó mandátumát, amelyben azon kívül, hogy tökéletesen méltó utóda lett Schmitt Pálnak (akkor is ha esetleg az államfő szót két darab L betűvel írja), és az, hogy mivé lett az ország az elmúlt négy évben, nagyjából tét nélkülivé silányítja ezt a témát. Erre mondtam azt, hogy felőlem akár Németh Bunkó Szilárd, Tállai Fingomnincsmirőlvanszó András, vagy Kósa Seggbuta Lajos is lehetne a cím várományosa, nem osztana és nem szorozna a dolgon.

Mivel az időközben sárba tiport, felnégyelt és kukába kidobott Népszabadság már korábban megírta, hogy Balog Semmiheznemértő Zoltán lehet Orbán következő cinkosa a magyar jogállam, a magyar demokrácia és az élhető ország utolsó darabjainak szétverésében, remélhetőleg nem ismételve meg, amit a maga idején ezzel összefüggésben leírtunk, lenne pár szavam nekem is ehhez a sztorihoz:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.