2016. december 30., péntek

GAZDAGHOZ MÉLTÓ VISELKEDÉS

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwaart66
2016.12.29.


MINISZTERELNÖKSÉG

Postai cím: 1357
Budapest, Pf. 6.
Iktatószám: I-II/ME/5802
Ügyintéző: Earhart Amália

Özv. Eisenhower D. Dwightné részére
Ardenneki út 197-199/E/III/2.
Tisztelt Eisenhower D. Dwightné!
Kedves Doud néni!
Reméljük, hogy időben megkapta a 10.000.-, azaz TÍZEZER forint értékű Erzsébet-utalványunkat, melyet a Miniszterelnök úr minden követ megmozgatva próbált meg el eljuttatni az Ön részére. Ha még nem jutott volna el Önhöz jelentős, érdemi támogatásunk, ez esetben kérjük, szíveskedjék haladéktalanul feljelenteni az Ön, hanyag postai kézbesítőjét.
Tetszik tudni, az úgy történt, hogy a Bauer papája, jobban mondva a magyar gazdaság – a kormány hathatós intézkedéseinek és folyamatos, elszánt harcának következtében – a vártnál jobban teljesített, ezért azt a döntést hoztuk, hogy jelentős összegű Erzsébet-utalványokat juttatunk el az idősebb nemzedékeknek. Az utalványok eredete reméljük végképp minden kétséget eloszlatott Önben a Mikulás, illetve a Jézuska személyét illetően.
Be kell látnia, részünkről ez a jelentős, érdemi támogatás egy rendkívül nemes lelkű, és nagyvonalú tett volt. Ezért cserébe csupán azt kérjük Öntől, soha ne inogjon meg, és minden körülmények között higgyen a rezsicsökkentés sikerében, valamint a Bauer papájának, jobban mondva Magyarország erősödésében. Elszánt, szilárd hitének megerősítésének időpontjáról a megfelelő időben értesíteni fogjuk.
Egyben szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy felhívjuk tisztelt figyelmét arra, hogy a nyugellátásokban részesülő személyek egyszeri juttatásáról szóló 404/2016. (XII. 8.) Korm. rendelet értelmében – az utalvány átvételekor –, saját kezű aláírásával elismerte azt a tényt, hogy Ön immár dúsgazdag. Ez az örömteli hír bizonyos kötelezettségekkel és társas viselkedési normák betartásával jár. Ebben szeretnénk az Ön segítségére lenni.
Társaságban semmiképpen se panaszkodjon, sőt, lehetőség szerint soha ne panaszkodjon. Jobb helyeken ez rendkívül illetlen cselekedetnek minősül. A miniszterelnök nevét hiába ne vegye a szájára, legfőképpen hálálkodás céljából használja. Szíveskedjék minden rosszért, legfőképpen kellemetlen közérzetéért az előző kormányokat felelőssé tenni és mélységesen megvetni őket. Méltatlankodásának hangot is adhat. A Magyar Idők című, független napilapból részletesen és naprakészen megtudhatja, hogy éppen miért kell nagyon felháborodnia. Erre a lapra a dúsgazdag rétegeknek – amelyhez most már szerencsére Ön is tartozni tetszik – , mindenképpen illik előfizetnie. Kérjük, erre szíveskedjék határozottan felhívni mágnástársainak figyelmét is.
Olcsó élelmiszereket vásárolhat ugyan, de dúsgazdagként ezt semmiképpen sem szabad elárulnia senkinek, mivel jogosan fogják Önt emiatt megvetni. Ha véletlenül rajtakapják, amint éppen párizsit vásárol, mondja azt, hogy ez csak a macskáé lesz, mivel az nagyon ráunt a lazacra és allergiás lett az aszpikos tarajos sülre.
A dúsgazdagok táborának kedvelt társalgási témája a rezsicsökkentés. Legyen mindig tájékozott ebben a témában, mivel a tehetős emberek között ez hozzátartozik az általános műveltséghez. Tessék csak nyugodtan mindenben Gajdics Ottóra vagy Németh Szilárda hivatkozni. Mindenképpen tudatosítania kell megtévedt, gyenge jellemmel rendelkező honfitársaival, hogy rezsicsökkentés nélkül ők azonnal nyomorba, sőt rabszolgasorba süllyednének és nem dúskálhatnának a javakban. Gajdics Ottó hasznos tanácsaival ebben is szívesen áll az Ön rendelkezésére. Ha szükséges, a dúskálás fogalmát is készségesen elmagyarázza az Ön számára. Nyugodtan tessék neki megírni azt is, hogy végre milyen jól tetszik élni. Ennek ő nagyon örülni fog és rögtön meg is írja egy hosszú cikkben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.