2016. december 2., péntek

HA MÉSZÁROS LŐRINC EDDIG NEM SEJTETTE, MOST MÁR SZINTE BIZTOS: NAGYON SOK SZÁLLODÁT VÁSÁROLT A NEMZET GÁZSZERELŐJE

444.HU
Szerző: Tbg
2016.12.01.


„Eddig csak pletykálták, most a Válasz.hu bizonyítékot is talált arra, hogy Mészáros Lőrinc stábja vette át az ellenőrzést a Hunguest Hotels Zrt. felett” - írja a Heti Válasz.

A Hunguest Hotels Zrt. mintegy 14 magyarországi szállodát birtokol, ezek korábban Leisztinger Tamás baloldali vállalkozó-milliárdos érdekeltségeit gazdagították, októberben azonban a Jászai Gellért érdekeltségébe tartozó Konzum-csoporthoz kerültek.

Ez a bizonyíték a Heti Válasz szerint, mivel:

„beérkezett a cégbíróságra a Hunguest Hotels Zrt. október 13-i közgyűléséről szóló jegyzőkönyv, melyből kiderül: Leisztinger Tamás emberei kivonultak a társaság igazgatóságából és felügyelőbizottságából. Hogy kik jöttek helyettük a két testületbe? Röviden: Mészáros Lőrinc és Tiborcz István lekötelezettjei.”


A Heti Válasz ezután közli az új igazgatóság tagjainak névsorát: Jászai Gellért (Konzum-csoport), Schmiedl Péter (Event-Immo, amely a Mészároshoz már eddig is köthető 3 szállodát visz), Somlyai Zoltán (Tiborcz István embere, Pannon Tessera Hospitalis Zrt.), illetve a felügyelőbizottságét: Linczényi Aladin Ádám (Konzum-csoport), Malasics András (Opimus Prime, Mediaworks)...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.