2016. december 7., szerda

HARRACH PÉTERNEK KUSS VAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.12.06.


Harrach Péter, példaképem az anyaságban, az Erzsébet-utalvány büszke várományosa, a vasárnapi boltbezárás melletti harc fáradhatatlan lovagja, a keresztényi erkölcsök letéteményese – akinek jár a nyugdíj és a képviselői fizetés egyszerre, szemben mindenki mással – új harcolnivalót talált magának. Most az van, hogy a kommentelők szájára kellene ráülni, mert süt belőlük a tömény gyűlölet és ráadásul alpári stílusban gyűlölködnek töményen.


Szerintem is ez az egyetlen probléma ebben az országban, mindjárt a vasárnapi boltbezárás után. Hogy csúnyán beszélnek a népek a neten és ezt feltétlenül kezelni kell. Javaslom, hogy tiltsa be valaki. A kormány, vagy a KDNP, esetleg személyesen Kövér László, neki amúgy is olyan a lelke, mint a hímes rét.

Egyébként Harrach Péter helyében én annak örülnék, hogy nem élőben, az utcán mondják el az emberek a véleményüket, hanem a komment-szekcióban. Addig jó Harrachnak és a kormánynak is. Az sokkal kínosabb lenne, ha az a rengeteg ember, aki pont nem a kormánypárt híve, hirtelen megelégelné a milliárdos korrupciót, a kilátástalan életét, a kirabolt, jövőtlen mindennapjait. Ha az utcára vonulna az a sok elkeseredett szülő, aki nem tud enni adni a gyerekének, mert az Orbán nevű szomszédjának megint kellett tíz szálloda, három tévécsatorna, vagy mert a nemzeti kaszinósné újabb fánkozót akart, estleg egy félkilós gyémántot a nyakába...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.