2016. december 30., péntek

IGAZI BOLSEVIK MÓDSZER

VÁSÁRHELYI MÁRIA BLOGJA
Szerző: Vásárhelyi Mária
2016.12.30.


Nos kedveskéim, emlékeztek még a trabantos önmerénylőre? Tudjátok az a titkos ügynök, aki Kövér biztatására felgyújtotta a trabantját, hogy elterelje a figyelmet a lehallgatási ügyről 1998-ban.

Azután történt, hogy Orbán a parlamentben azt az orbitális hazugságot adta elő, hogy a Horn kormány idején a titkosszolgálatokat felhasználva törvénytelenül figyeltek meg fideszes politikusokat. És mivel semmiféle bizonyítékot nem tudtak a nyilvánosság elé tárni minderről, utána elkezdtek össze-vissza hazudozni, Deutsch Tamás ott hebegett a riporternek a mamájáról stb.

Mindez most azért jutott eszembe, mert egyre inkább azt gyanítom, hogy az Orbán interjú meghekkelése is egy ilyen "önhekk" volt. Ha megpróbáljuk összeilleszteni a láncszemeket, akkor ugyanis kiderül, hogy itt semmi nem stimmel. Először utasításba adják, hogy senki nem nyúlhat az interjúhoz, jószerivel el se olvashatják az egyes megyei lapok szerkesztőségeiben, csak érintetlenül leadhatják.

Aztán az is kiderül, hogy nem kívülről hekkelték meg, hanem a szerkesztőségen belül nyúltak bele és azt is tudják, hogy kinek a kódjával léptek be a rendszerbe.

Tehát valaki ismeri az interjút, ami azt jelenti, hogy a legbelső körhöz tartozik (ilyen mindössze néhány ember lehet egy-egy szerkesztőségben), olyan profi hogy be tud lépni más kódjával a rendszerbe, de nem tudja leplezni, hogy kinek a kódjával lépett be...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.