2016. december 5., hétfő

KÍMÉLETLEN RABLÓBANDA URALJA AZ ORSZÁGOT

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.12.05.


Elrabolnak, megszállnak, magánosítanak (azaz „államosítanak”, azaz fideszesítenek/orbánosítanak) mindent. Egyáltalán nem törődnek azzal, mi lesz utánuk – idegen hódítók sem viselkedhetnének komiszabbul. S ráadásul dölyfösen, kéjesen vigyorogva, kihívó pofátlansággal hazudnak az arcunkba.

Kezdjem az elejétől..? Elrabolták a magánnyugdíjakat, fölszámolták a jogbiztonságot (például visszamenőleges „törvényekkel”), magát a köztársaságot, annak polgári demokratikus jogrendjét; fideszesítették a közmédiát, a jegybankot, az ügyészséget, a közigazgatást, a kultúrát, a versenysportot; szétverik, illetve a maguk igényeihez alakítják az oktatást, az egészségügyet. Kisemmizik a nélkülözőket, csorbítják a munkavállalók jogait, sértegetik a rokkantakat; rablott pénzből próbálják megvásárolni a nyugdíjasokat… És valamiért betegesen gyűlölik, irtják a fákat.

Véget nem érően hosszú bűnlajstromot készíthetnek a majdani demokratikus Magyarország ügyészei…


Addig..? Addig, ha tiltakozol valami ellen, azt meghosszabbítják; ha kétes alakok eltávolítását követeled, annál jobban bíznak benne… A képedbe röhögnek...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.