2016. december 20., kedd

MÁR A NÉMET VÁLASZTÁSOKAT AKARJÁK MANIPULÁLNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.12.20. 


Ami várható volt, bekövetkezett: megtörtént az első komoly terrortámadás, amelynek célja elsősorban Angela Merkel elmozdítása, vele a német szélsőjobb hatalomra segítése és az Európai Unió szétverése. Nem véletlenül, szimbolikusan karácsony előtt, hogy még jobban fájjon, és még inkább felgerjessze az emberséges demokratikus társadalommal szembeni indulatokat. A felvilágosodás ellen harcol közös erővel Oroszország, az Iszlám Állam és az európai szélsőjobboldal.

Ez a terrortámadás nem olyan, mint a többi. Nem vak, nem céltalan, hanem nagyon is kiszámított, megtervezett és globális terv része. A menekültválsággal identitászavarba akarták hozni a demokratikus Európát, a terrortámadásokkal a demokratikus politikusok ellen fordítanák a lakosságot. Amerika után Európát is az oroszbarát szélsőségesek kezére akarják juttatni, és fel akarják számolni a demokratikus Nyugatot.

A karácsony előtti berlini terrortámadás könnyen elérheti célját, a terrorizmus győzhet, ha a németek nem értik meg, hogy nem Merkel a hibás, nem Merkel az ellenségük, hanem azok, akik tízmilliókat tesznek földönfutókká, a saját népüket gyilkoló szadista diktátorokat támogatják, hogy Európára engedjék a menekülteket és megszüntessék Európa szabadságát.

Nem a menekültek befogadásával, mert a szabadságot nem a menekültek befogadása szünteti meg, hanem a menekültellenesség felhasználásával a liberális demokrácia felszámolásával. Ehhez kellenek terrortámadások, hogy bizonyítsák a menekültellenes szélsőjobboldal gyűlöletpolitikáját.

Ez az elkövető nem magányos terrorista, nem azért gyilkolt, amiért a terroristák általában, hanem tervszerűen, egy globális terv részeként. Várható volt, hogy a német választások előtt mindent megtesznek a világ fasizálódásán dolgozó erők, hogy Németországban és Franciaországban is szélsőjobboldali fordulat következzen be.

A liberális demokráciáknak fel kell ismerniük és le kell leplezniük ezeket a terveket, és világossá kell tenni ezek következményeit, ha a belügyekbe való beavatkozás és a terror sikerrel járhat. A németeknek most még jobban össze kellene fogniek ez ellen, és megérteni, hogy ez a támadás ellenük, a szuverenitásuk ellen irányult, ragaszkodniuk kellene a szabadságukhoz, demokratikus és jogállami rendszerükhöz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.