2016. december 16., péntek

"NEMZETÜNK FASZAGYEREKE" BRÜSSZELBEN CSATÁZIK A "ZSÚRPUBIS VILÁGGAL"...

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.12.15.



Úgy gondolja, ebben számíthat Trump támogatására, hiszen egyikőjük sem szereti „túlbonyolítani” a dolgokat. Egyelőre azonban a menekülteket illetően még nem lehet „magyarosan” egyszerű: még „zsúrpubisan” takarva kell elővezetnie álláspontját, miszerint a menekültek szíveskedjenek ott megdögleni, ahol vannak, ne zavarják „nemzeti” érzéseinket, kultúránkat stb

Ez az átkozott politikai korrektség! Hiszen halott már, ahogy azt maga a Keresztapa is többször megállapította – de ma még teljesen nem lehet megszabadulni tőle. Kénytelen a „faszagyerek” is alkalmazkodni, legalábbis Brüsszelben, az ottani „zsúrpubis” szokásokhoz – ezért nem mondhatja meg, amit gondol, a fehérvári huszárok egyenességével: sorosista-brüsszelita zsúrpubik, b@sszátok az anyátok! Még valamelyest túlbonyolítva kell hát megfogalmaznia szándékát: brüsszeliül azt tudja mondani, hozzá tud járulni az egyhangúság hiányához.

Hiába: Brüsszelben, Párizsban, Berlinben még nem a faszagyerekeké a világ! De Amerika már változóban van – lázadás éve következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.