2016. december 6., kedd

ORBÁN-ATYUSKA DUPLAFENEKŰ MEGOLDÁSA

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Pálmai Tamás
2016.12.06.


Mindannyiunk miniszterelnöke egy húzással dupla glóriát kaphat a nyuggerektől. Újabb zseniális ötlet a nem pontosan tudni kiktől: az eleve elvetélt köztisztviselőkből postást akciótervet - ami arra volt hivatott, hogy az Orbán személyes utasítására, tiszteletéből fakadóan kiutalt közpénzből a szépkorúak 10.000 forintnyi utalványt kapjanak - törlik és szintén Orbán kegyelméből mégiscsak az erre hivatott állami szerv, a posta szállítmányozza ki az utalványokat.

Arról szól a fáma, hogy országvezetőnk meghányta-vetette a kérdést és személyesen kérte meg balkezét, Lázár Jánost, hogy ne tegye már ezt a szegény köztisztviselőkkel és az őket hetekig váró nyugdíjasokkal, inkább válassza az amúgy is kézenfekvő megoldást, és adja fel postán azt az Erzsébet utalványt.

Imígyen szól a Miniszterelnökség közleménye:

„Mentesítik a járási- és kormányhivatalok munkatársait az Erzsébet-utalványok kézbesítésének feladata alól, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Postától kér gyorsabb és olcsóbb megoldási javaslatot, hogy minden nyugdíjas még karácsony előtt megkaphassa a kormány által juttatott tízezer forintos utalványt.”

Magyarország második embere feljebbvalója intelmére újra felvette a telefont, amit persze szintén a köz – tehát mi – biztosítunk ingyenesen a számára, és mintha csak a saját fejéből pattant volna ki az ötlet, felhívja a postavezért, és megpróbál kisírni a jótékony terv megvalósításához méltányosabb árat és rövidebb határidőt. A bukmékereknél elég nagy odds-szal lehet fogadni, hogy sikerülni fog a halálmegvető bátorságot tükröző kísérlet...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.